Ziņa par plāniem nogalēt slavenos lācēnus izraisa dusmu izvirdumu internetā

tautaruna.lv 25.septembris 2021, 17:00
 
Ekrānšāviņš
Divi pusaugu lācēni kļuvuši ļoti populāri visā Latvijā - samērā droši un tādēļ kā viesi šad un tad ierodas apciemot kādu saimniecību Vidzemē. Taču, ak vai, tos ir plānots nogalināt, ja neizdosies rast kādu risinājumu, jo lačī drīz būs lieli.
"Burvīga” ziņa no paša rīta! "Ja neizdosies rast risinājumu ar Igaunijas pusi, tad, kā vērtē Strode, būs jāpieņem lēmums par izņēmuma gadījumu un dzīvnieki jālikvidē”.
Tā DAP Dabas aizsardzības departamenta direktore Gita Strode. Jālikvidē divi veseli, jauni lāči. Nevis humāni jārisina problēma, bet jālikvidē. Jūs paši sevi dzirdat? Ierēdņi!
Mums naudas ir tik daudz, kā nekad, bet izglābt, atrast risinājumu mēs nevaram. Tikai lode pierē. Nav dzīvnieka, nav problēmas. Paļaujamies uz to, ka gan jau būs labi! Nebūs labi. Problēma ir jārisina, lai drošībā būtu gan dzīvnieki, gan cilvēki.
Vai tiešām cilvēkam vajag pašapliecināties nogalinot dzīvnieku?!
Šodien sazvanījām Pasaules Dabas Fonda https://lv-pdf.panda.org direktoru Jāni Rozīti un VARAM dabas aizsardzības departamenta https://www.varam.gov.lv/.../dabas-aizsardzibas-departaments direktori Daigu Vilkasti.
No D.Vilkastes kundzes atbildi par notiekošo Valkas novadā varam sagaidīt tikai trešdien.
Un, kā jau ir ierasts, Latvijā dzīvnieku aizsardzības jautājumi uztrauc tikai brīvprātīgos, dzīvnieku aizsardzības biedrības un NO KILL patversmes. Pārējiem labs dzīvnieks ir beigts dzīvnieks.
VARAM Dabas Aizsardzības Departaments palīdziet mums, mūsu valstij aizsargāt dzīvniekus, putnus, dabu!!! Dariet šo tagad, rīt jau būs par vēlu, šodien jau ir par vēlu…," lasāms Animal Rights Association B. and T. facebook ierakstā.
Ar ierakstu dalījušies vairāk kā 200 facebook lietotāji un arī komentāros lasāms sašutums par šādiem plāniem.
Jau ziņots, ka "Lācēnus, kuri Vidzemē mielojās ar plūmēm, gatavojas nogalināt"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:45

Jaunākās diskusijas