“Sastrēgumi no rīta līdz vakaram!”. Arī NMPD vadītāja Cipule sašutusi par uzlabojumiem Duntes ielā

tautaruna.lv 23.septembris 2021, 16:30
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Pēc veloslolas ierīkošanas Duntes ielā Rīgā, šī iela ir sastrēgusi no rīta līdz vakaram. “Duntes iela jaunā vecā Čaka iela,” ironizē kāds mikroblogošanas vietnes ‘Twitter” lietotājs.

"Sastrēgums no rīta līdz vakaram! ", "Duntes iela šobrîd ir katastrofa! Gribētu redzēt vidējo velo/auto plūsmas skaitļus dienā, nevis “mums bija līgums” un tagad visur jāzīmē velo joslas!", "Nebūtu slikti, ja Rīgas domes PALIELINĀTU sabiedriskā transoprta ārtumu Duntes ielā līdz 15 km/h. Paši saķēzijāt - paši sataisiet. Tas būtu minimums. Un necūkojieties vairāk", 'Ceru, (bez)atbildīgie RigasDome viesi kā Vilnis Ķirsis un Mārtiņš Staķisspēs paņemt rokās galvu un atzīt velokļūdu Duntes ielā," šādi tvīti kopš septembra sākuma lasāmi 'Twitter".

Sastrēgumi traucē arī Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbam. "Šis sastrēgums vakar bija visu dienu un radīja problēmas brigādēm gan izbraukt no Brigāžu atbalsta centra Duntes ielā, gan nogādāt pacientus VTOS, gan izbraukt līdz psihiatriskajai slimnīcai. Diemžēl, pašlaik tā ir ikdiena, " mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta NMPD vadītāja Liene Cipule.

Savukārt Rīgas dome uzver, ka arī iepriekš Duntes ielā bija divas auto joslas, līdz ar to šādā ziņā nekas nav mainījies. "Veloceļu risinājums akceptēts Satiksmes departamenta Konsultatīvās padomes sēdēs. Atsevišķos posmos satiksmes organizācija var tikt pārskatīta, " skaidro Rīgas dome.

Iedzīvotāji sašutumā taujā, vai ir veikti aprēķini par šī "eksperimenta" izmaksām. "Pievienojos! Vasarā braucu uz darbu lielākoties ar velo. Tagad ar auto - pirms septiņiem no rīta ir OK un pēc septiņiem vakarā ir OK. Jebkas vēlāk vai agrāk = sastrēgums (un braucu tikai posmā no centra līdz Skanstes ielai). Būtu noderīgi parēķināt izmaksas ekonomikai un videi," raksta kāds 'Twitter" lietotājs.

"Vēl vairāk es gribētu redzēt aprēķinus,balstoties uz kuriem, tika pieņemts lēmums šo izdarīt!," papildina cits.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:08

Jaunākās diskusijas