Pateicoties darba priekšniekam, Valdlaučos izglābj kāda vīrieša dzīvību

tautaruna.lv 23.septembris 2021, 19:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Bažās par kolēģi pēc viņa neierašanās darbā vairākas dienas pēc kārtas kolēģis vēršas policijā un, kā izrādās, ne bez pamata, vēsta “Degpunktā”.
Pirms pāris dienām operatīvo dienestu darbinieki Valdlaučos glābuši kāda nelaimē nonākuša vīra dzīvību. Viss sācies ar telefona zvanu, kas policijā saņemts ap 15.30 pēcpusdienā.

Kāds darba devējs uztraucās par darbinieku, kurš vairākas dienas nebija ieradies darbā. Bija pamatotas aizdomas, ka ar vīrieti kaut kas noticis. Pēc saņemtās informācijas, policija skaidroja, kur atrodas vīrieša dzīvesvieta, un izrādījās, ka viņam tādas bija divas.

Par spīti tam, ka pirmajā likumsargu apmeklētajā dzīvoklī durvis nebija aizslēgtas, tajā nevienu nav izdevies sastapt, tādēļ ekipāža turpinājusi šķetināt šo lietu - dodoties uz otru datubāzēs atrodamo mitekli.

Ierodoties otrajā kunga dzīvesvietā, apsekota kāpņutelpa, taču attiecīgā dzīvokļa durvis bija slēgtas. Tomēr likumsargu uzmanību piesaistīja, ka dzīvoklī gaišā dienas laikā dega gaisma. Vairāki kaimiņi apstiprināja, ka vīrietis vairākas dienas nav redzēts.

Uz notikuma vietu izsaukti kolēģi no Valsts policijas, kā arī glābšanas dienesta vīri, kuri ar kāpņu palīdzību iekļuvuši trešā stāva dzīvoklī un ielaiduši tajā arī pārējos dienestus.

Operatīvajiem dienestiem tiekot iekšā dzīvoklī, radās iespaids, ka cilvēks ir miris, taču vannā gulošais vīrietis tomēr spēja pakustināt pirkstus, kā rezultātā tika izsaukta ātrā palīdzība.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:35

Jaunākās diskusijas