Ogrē avārijā sabojā retu un ļoti vērtīgu mašīnu

tautaruna.lv 15.septembris 2021, 19:30
 
Ekrānšāviņš no video/Degpunktā
Nedēļas nogalē kāds patīkami satraukts šoferis sēdās pie stūres retro automašīnai, kas nereti tiek piedāvāta nomai, taču vērtīgā spēkrata stūri savaldīt nespēja un ieskrēja kokā, vēsta “Degpunktā”.

Sestdien, 11. septembrī, Ogrē, lielveikala stāvvietā Druvas ielā, pulcējās smalku automašīnu cienītāji. Pasākuma “Need more sound” laikā jaunieši bija sanākuši kuplā skaitā, stāsta vietējā iedzīvotāja.

Pasākums ritēja pilnā sparā līdz pat rītam. Tumsas aizsegā starp apmeklētājiem izcēlās kautiņš, kuru pašvaldības policijas darbinieki bija spiesti izšķirt. Kāds traci iemūžināja sociālajos tīklos.

Ap trijiem naktī ballītes organizatori sāka apmeklētājus virzīt uz izeju un sakopt stāvvietas teritoriju. Divas stundas pēc tam, kad lielākā daļa cilvēku jau bija prom, kādam retro automašīnas vadītājam gauži nepaveicās. Kā redzams blakussēdētāja iemūžinātajā video, ar kuru viņš dalījās sociālajos tīklos, braucējs ar spēkratu ietriecās kokā.

Rašids, viens no pasākuma apmeklētājiem, izsaka nožēlu par sadauzīto automašīnu. Spēkrats esot bijis ļoti vērtīgs.

“Mašīnas žēl, jo tā pirms tam bija uz kaut kādām kāzām, tā ļoti smuka, kaut kas līdzīgs kadiljakam “Eldorado”. Nezinu, kura izlaiduma gada, varētu būt 20. gadsimta 60.-70. gadi,” stāsta Rašids, kurš apmeklēja pasākumu, norādot trajektoriju, kā braucis vadītājs. Sak, labi, ka nav aizķerts stabs, gar kuru arī braucis vadītājs.

Iecirknim par negadījumu ziņots netika, un likumsargi faktu uzzināja tikai vēlāk no sociālajiem tīkliem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas