Ezerā Jaunolainē pamana nogrimušu auto; steidzami izsauc glābējus

tautaruna.lv 14.septembris 2021, 20:30
 
Diāna Eisaka/Degpunktā
Pirmdienas, 13. septembra, rītā ugunsdzēsēju palīdzība bija nepieciešama Jaunolainē, kur vietējā ezerā atrasta nogrimusi automašīna, vēstīja TV3 Ziņas un raidījums "Degpunktā".
Sarkans automašīnas jumts, kas gozējās Mežezera vidū, pārsteidza vairākus garāmgājējus. Lai noskaidrotu, vai nogrimušajā spēkratā neatrodas cilvēki, un lai izvilktu mašīnu no vietējo iemīļotās peldvietas, aculiecinieki izsauca glābējus.

"Plkst. 8.39 tika saņemts izsaukums uz Mežezeru, kur ezerā atradās automašīna. (..) Ierodoties notikuma vietā, glābēji uzsāka darbus, pārbaudīja, ka automašīnā neatrodas cilvēki, un ar virves palīdzību auto tika nogādāts krastā," skaidroja Agris Asups, VUGD Rīgas reģiona pārvaldes 1. daļas komandieris.

Pie ezera sastaptie atpūtnieki bija pamanījuši, ka aizdedzē ir automašīnas atslēgas, tādēļ spriež, ka vadītājs, iespējams, bijis alkohola reibumā vai nav pazinis apkārtni.

Uz notikuma vietu atbraukušie likumsargi stāsta, ka, pēc sākotnējās informācijas, automašīna bija novietota pie ezera ierīkotajā stāvvietā un ūdenstilpē ieripojusi pati.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas