VIDEO: politiķes dēls iztraucē interviju un parāda, ko nepiedienīgu

tautaruna.lv 12.septembris 2021, 19:12
 
Ekrānuzņēmums no Twitter
Pandēmijas laikā daudzi savu darba dienu aizvada mājās. Nereti strādāšana no mājām var radīt visai amizantas situācijas. Tā gadījies arī kādai politiķei, kuras video intervijā bija iesaistījies dēls, vēsta "People".

Jaunzēlandes sociālās attīstības ministre Karmela Sepuloni no mājām sniedza video interviju radio. Viss noritēja bez aizķeršanās līdz brīdim, kad kadrā parādījās dēls.

"Pagaidiet, mans dēls ir istabā," intervijā sacīja politiķe. Tomēr pirms Karmela paspēja pateikt dēlam, lai tas iziet no istabas, viņš parādīja visai interesantu lietu, kas vēlāk sasmīdināja ne tikai pašu politiķi, bet arī intervētāju un sociālo mediju lietotājus.

Viņas dēls bija atnesis mammai parādīt interesanta paskata burkānu. Tā forma atgādināja vīrieša dzimumorgānu. Politiķe centās atņemt dēlam burkānu, taču viņš ar sajūsmu centās to izrādīt kameras priekšā.

"Tas brīdis, kad jūs veicat tiešraides interviju, izmantojot Zoom, jūsu dēls kliegdams ienāk istabā, turot rokā defromētu burkānu, kas izskatās, kā vīriešu ķermeņa daļa. Jā, mēs gandrīz sākām cīnīties par burkānu kameras priekšā, un, jā, es tagad par to smejos, bet ne tajā laikā," par notikušo politiķe pasmējās mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Karmela Sepuloni ir pirmā Tongas izcelsmes persona, kas darbojusies Jaunzēlandes parlamentā. Viņa pirmo reizi tika ievēlēta parlamentā 2008. gadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas