Pārdaugavā dzīvoklī atrod pie radiatoriem pieslēgtu sievieti

tautaruna.lv 1.septembris 2021, 13:09
 
Kaspars Krafts/F64
Reaģējot uz izsaukumu uz ugunsgrēku kādā daudzdzīvokļu nama dzīvoklī, glābēji mājoklī, no kura bija sākusies postaža, atrada pie radiatoriem pieslēgtu sievieti, vēsta “Degpunktā”.

Īsi pirms vienpadsmitiem dienā pie kādas daudzstāvu mājās Pārdaugavā sabrauca kupls skaits glābēju, gāzes dienesta pārstāvju, mediķu un patruļpolicijas ekipāžu. Piesaistītas arī glābēju autokāpnes, jo sākotnējā informācija liecināja par ugunsgrēku vienā no augšējiem stāviem. Drīz vien, sasniedzot galamērķi, daļa tehnikas tika atsaukta un devās atpakaļ uz depo, jo degšanas platība vienā no dzīvokļa istabām bija visai niecīga.

Ugunsdzēsēji precizē, - cietušais ir tikai viens, pēc neoficiālām ziņām, tā bija kāda sieviete. Viņa tika nodota mediķiem un hospitalizēta.

No kaimiņiem “Degpunktā” uzzināja, ka notikušā cēloņi ir visai neparasti. Proti, cietusī dzīvoklī esot atradusies bezpalīdzīgā stāvoklī, ar rokudzelžiem pieslēgta pie radiatoriem. Ir aizdomas, ka šie bija galēji mēri, proti, neparasta cīņa ar kaitīgu ieradumu, - sieviete esot atradusies apreibinošo vielu ietekmē un lēmums uz laiku atņemt viņai brīvību sekoja no tuvinieku puses. Viņa palika viena pati, uzsmēķēja un aizdedzināja gulēšanai nolikto matraci.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas