Pārdaugavā mātei atņem zīdaini; viņa bija pamatīgi piedzērusies

tautaruna.lv 23.augusts 2021, 13:44
 
F64
Policisti bijuši vizītē kādas jaunās māmiņas dzīvoklī Pārdaugavā, pēc kuras krīzes centrā nonācis viņas dažus mēnešus vecais mazulis, vēsta “Degpunktā”.

Pirms dažām dienām Pārdaugavas pašvaldības policisti devušies talkā kolēģiem no Valsts policijas, kuri patruļas laikā laikā bija sastapušies ar kādu pamatīgi apreibušu sievieti ar zīdaini.

Sieviete kādu apreibinošo vielu ietekmē ārā bija pastaigājusies ar mazu bērnu. Sākotnēji redzēta uz ielas pie Valdeķu 10, no kurienes Pārdaugavas pašvaldības policisti pavadīja viņu uz viņas mājām.

Acīmredzot, sieviete jau nojauta, ar ko beigsies šī policistu vizīte, tādēļ cīņa ar inspektoriem, talkā aicinājusi savu māti.

Bērns tika nogādāts sociālās aprūpes centrā, kas ir specializējies zīdaiņu aprūpē un bērna mātei izsniegti lēmumi. Par notikušo informēts gan sociālais dienests, gan Rīgas bāriņtiesa. Lai noskaidrotu, cik tad izdzērusi jaunā māmiņa, laikā kamēr dakteri apskatījuši mazuli, policisti viņu aicinājuši līdz policijas busiņam, kur sievietei pasniegts alkometrs.

Izrādījās, ka sieviete ir 2,23 promiļu reibumā.

Tika pieņemts lēmums šķirt bērnu no ģimenes un tika uzsākts Administratīvā pārkāpuma process pret sievieti, ka viņa kā bērna māte nespēj parūpēties par zīdaini un pildīt savus pienākumus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:51

Jaunākās diskusijas