Tēvs ar bērnu neizpratnē par redzēto Latvijas lielveikalā

tautaruna.lv 14.augusts 2021, 11:10
 
Kaspars Krafts/F64
Kāds vīrietis vērsies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), neslēpjot neizpratni par lielveikalos paredzēto izklaidi bērniem, proti, rotaļļietu aparātiem.

Vīrietis raksta, ka mantu aparātā, kurā par naudu tiek piedāvāta iespēja izvilkt rotaļļietu, to praktiski nav iespējams izdarīt.

"Bijām ar bērnu iegājuši “Rimi” veikalā. Ejot no veikala ārā, bērns ieraudzīja mīksto mantiņu spēļu aparātu, kurā, iemetot 40 centus, tev tiek dota iespēja satvert mantiņu. Realitātē tas satvērējs neko nespēj ne satvert, ne noturēt.

Puse no mantām izmēros ir 2 līdz 3 reizes lielākas kā satvērēja atvēriens. Kā arī mantiņu akvārijā atradās liela izmēra plastmasas iepakojums, kuru nekad nebūtu iespējams izcelt. Vēlētos uzzināt, vai kāds kontrolē šo pakalpojumu? Izspēlējām četras reizes pa 40 centiem un neviena mantiņa pat neizkustējās. Bērns, ieraugot mantiņas, prasa iemest naudiņu.” raksta tēvs.

Tikmēr komentāros cilvēki dalās ar līdzīgu pieredzi, paužot viedokli, ka vienīgā šādu aparātu uzstādīšanas ideja ir pelnīt naudu.

"Ļoti priecājos par jums, kuriem šīs mantiņa izdodas izvilkt, bet mūsu pieredze bija tāda, ka tās spīles pat neizkustināja nevienu mantu, tikai noglāstīja. Esam vairāk kā pārliecināti, ka tās ir iespējams regulēt un šajā reizē tās bija noregulētas tik “vaļīgi”, lai pelnītu naudu! Un, piekrītu, ka, ja tas nespēj izkustināt pat mazās mantas, tad lielās, kas ir x3 spīļu izmērs, ir tikai skatam, lai vairāk bērnus piesaistītu! Krāpšana!!!"

Tikmēr daži raksta, ka viņiem ne reizi vien ir izdevies izvilt rotaļļietas no aparāta.

"Kādreiz redzēju spečuku,kurš viegli izcēla kādu tur neatceros mantiņu,bet kaut kāds triks tur ir ka tomēr var izcelt jebkuru rotaļļietu no tā automāta,tikai ir jāzin kā tas darās ar tiem vadības kloķiem komandējot robotu ar spīlēm," teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:55

Jaunākās diskusijas