Rīgā sieviete piedzīvo pamatīgu izbīli, iesprostojot mazuli automašīnā

tautaruna.lv 2.augusts 2021, 16:14
 
Ādolfs Mārtiņš Krauklis/F64
Kāda sieviete iesēdinājusi ģimenes automašīnā savu bērnu un jau grasījusies doties uz vadītāja vietu, kad atklājies, ka braucamrīks aizslēdzies, bet mazulis iesprostots spēkratā viens pats, stāsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Galvaspilsētas Valsts policijas darbinieki no tuvējā glābšanas dienesta depo devušies uz Imantu, talkā kādai izmisušai jaunajai māmiņai.

“Ap plkst. 22.00 policijas darbinieki saņēma izsaukumu uz Imantu, kur transportlīdzeklī ir ieslēdzies bērns un ir nepieciešama policijas klātbūtne, kad ugunsdzēsēji lauzīs vaļā durvis. Policijas darbiniekiem ierodoties adresē, tika konstatēts, ka transporta līdzeklis ir aizslēgts un iekšā atrodas bērns. Pie darbiniekiem vērsās sieviete, bērna māte, kura paskaidroja, ka brīdī, kad likusi somu transportlīdzeklī, tas ir aizslēdzies. Iekšā ir palicis viņas vienu gadu vecais dēls, kā arī dzīvokļa un transportlīdzekļa atslēgas,” stāsta policijas darbiniece.

Šajā gadījumā gan veiksmīgas sagadīšanās pēc situācija risinājusies netālu no sievietes dzīvesvietas, tādēļ, kamēr vairāki policijas darbinieki centušies atvērt aizslēgto auto, citi kolēģi jau darījuši visu, lai iekļūtu dzīvoklī, un drīz vien tas arī izdevies.

“Ar sievietes atļauju ugunsdzēsēji iekļuva dzīvoklī, kur atradās rezerves automašīnas atslēgas, ar kurām tika atslēgta automašīna, bērnam nekas nekaitēja un medicīniskā palīdzība nebija nepieciešama,” skaidro policijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas