Bokseris Kristaps Zutis pārmāca "interneta kareivi"

tautaruna.lv 24.jūlijs 2021, 12:29
 
Bokseris Kristaps Zutis pārmācījis kādu personu, kura sociālajos tīklos runājusi nejaucības, piemēram, persona paudusi, ka piedāvājot naudu par boksera slepkavību.

Zutis vietnē Tik Tok publicējis video, kurā redzams, ka persona bokseri aizvaino, pat piedāvājot naudu par slepkavību un sakot, ka "nemaz daudz par šādu noziegumu neiedos.

Pēc tam video turpinājumā redzams, ka Zutis balamuti saticis uz ielas. Video vīrietis atvainojas, par internetā sarunātajām lietām.

Video izskan arī necenzēta leksika.

Līdz 5. augustam var pieteikties Latvijā nebijuša mēroga boksa šovam, kas jau drīzumā būs skatāms kanālā TV6, un kuram dalībniekus meklē dažādās nozīmēs labi pazīstamie Kaspars Kambala un Kristaps Zutis.

Jau rudenī kanāla TV6 skatītājus sagaida boksa šovs, kurā Kaspara Kambalas un Kristapa Zuša komandās sacentīsies dalībnieki, kuri šova laikā profesionālu treneru pavadībā tiks apmācīti, trenēti un sagatavoti noslēdzošajai cīņai ringā. “Mēs bieži savas spēju robežas vērtējam pēc citu nevarības - spriežot pēc savām spējām un pieredzes kāds mums saka, ka mums neizdosies, un mēs tam noticam. Tomēr patiesībā savu potenciālu varam atklāt tikai darot to, ko nekad iepriekš, iespējams, neesam darījuši. Ceļoties, krītot, izmēģinot, pārspējot sevi, riskējot, sperot soli nezināmajā. Dzīve un liktenis mainās, nevis sēžot uz dīvāna, bet tieši šādos brīžos, kad uzdrošināmies darīt,” stāsta šova režisore Aija Strazdiņa.

Basketbolists un bokseris Kaspars Kambala dalās stāstā par to, kā bokss ir mainījis viņa dzīvi: “Man bokss nozīmē pašpārliecinātību, disciplīnu un gribasspēku. Bokss man personīgi ir palīdzējis smagākajos dzīves posmos, kad šķiet, ka viss ir zaudēts. Bokss mani ir sapurinājis un uzlicis atpakaļ uz ceļa, un devis gan ticību sev, gan spēku spert nākošos soļus labākas dzīves virzienā. Bokss var pārvērst arī tavu dzīvi, tāpēc piesakies!”.

Dalībai šovā tiek aicināti pieteikties vīrieši vecumā no 18 gadiem, “kuri ir gatavi doties savas dzīves aizraujošākajā piedzīvojumā un pierādīt, ka ir gatavi smagi un mērķtiecīgi strādāt, lai sasniegtu neiespējamo,” aicina šova organizatori. Lai piedalītos šovā, pretendentam nav jābūt iepriekšējai boksa pieredzei, bet “ir jābūt reāla veča attieksmei un čempiona degsmei.” “Kādreiz mums, latviešiem, lai kļūtu par īstiem vīriem, bija jāiestāda ozols, jāuzaudzina dēls un jānosit čūska. Esmu pret vardarbību, tāpēc čūsku nonāvēšanu iesaku aizstāt ar iekāpšanu ringā, kas ir nopietna vīrišķības pārbaude,” aicina bokseris Kristaps Zutis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas