Jelgavā pamana baisu skatu - mazs bērns balansē pie atvērta loga

tautaruna.lv 22.jūlijs 2021, 18:30
 
Dāvis Ūlands/F64
TV3 raidījums ”Degpunktā” saņēmis vērīgu iedzīvotāju ziņojumus par kādu ģimeni Jelgavā, Aspazijas ielā, kas nu jau nonākusi arī policijas redzeslokā, jo viens no bērniem gandrīz izkritis pa logu no liela augstuma.
Ceturtajā stāvā pie loga stāv bērns - šādu skatu pirms pāris dienām ieraudzīja vairāki Jelgavā, Aspazijas ielā, dzīvojošie ļaudis.

Vēl pirms ieradās policija, puika no loga jau bija pazudis un, par laimi, nokāpis no palodzes pareizajā pusē. Likumsargi pēc incidenta vēlējušies satikt mazuļa vecākus un veikt pārrunas. Tā vietā izdevies sazināties ar vecmammu, kas ilgstoši atstāta par aizbildni divus, četrus un astoņus gadus veciem bērniem.

”Notikuma vietā pie dzīvokļa loga policijas inspektori mazgadīgu bērnu bez vecāku uzraudzības nekonstatēja. Dzīvokļa durvis neviens neatvēra. Telefoniski sazinoties ar dzīvokļa īpašnieci, viņa paskaidroja, ka ir uzņēmusies atbildību pieskatīt savas meitas trīs mazgadīgos bērnus viņas prombūtnes laikā un pašlaik dzīvesvietā neatrodas. Par notikušo informēta Jelgavas pašvaldības policijas Nepilngadīgo likumpārkāpumu prevencijas grupa, kas rīkosies savas kompetences ietvaros,” skaidro Jelgavas pašvaldības policijas pārstāve Sandra Matulēna.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:24

Jaunākās diskusijas