FOTO: Aculieciniece Atgāzenes stacijā pamana bīstamu bērnu nodarbi

tautaruna.lv 11.jūlijs 2021, 14:13
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Kāda sieviete pamanījusi bērnus, kuri nodarbojušies ar bīstamu izklaidi vilciena tuvumā. Sievietes fiksētais kadrs publicēts sociālajos medijos.

Attēlā redzams, ka bērni pieķērušies vilciena pēdējām vagonam.

"Neskatoties uz negadījumiem ar smagām traumām un letāliem iznākumiem, pusaudži #Atgāzene #Rīga #Latvija turpina bīstamas darbības uz braucošiem elektrovilcieniem," norādīts komentārā pie attēla profilā breakinglv vietnē Instagram.

Sociālajā vietnē Facebook pie foto minēts, ka bērni neesot reģējuši uz aizrādījumiem un tikai policijas piesaukšana likusi tiem savu nodarbi pārtraukt.

Pasažieru vilciens sola šo gadījumu izmeklēt.

Diemžēl nereti gadās fiksēt situācijas, kad cilvēki pārgalvīgi uzvedas uz dzelzceļa. Piemēram, pagājušajā vasarā tika pieķerts jaunietis, kurš brauca "pa zaķi" ar vilcienu. Incidents tika fiksēts Ķengaragā.

Savukārt šogad piecas reizes policijā ir saņemts zvans no cilvēkiem, kas kļūst par lieciniekiem konkrētai jauniešu izklaidei. Proti, skolēni vizinās uz elektrovilcieniem un riskē nokrist uz sliedēm vai pakļūt zem transportlīdzekļa sastāva. 9.maijā Ķengaragā divi puikas tika nofilmēti turamies pie vagona, kamēr vilciens atradās kustībā, vēstīja raidījums "Degpunktā".

"Latvijas dzelzceļš" vairākkārt brīdinājis, ka šādi pārvietoties ar vilcienu ir aizliegts un nopietni apdraud veselību un pat dzīvību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas