Jēkabpilieši ceļ trauksmi par bērniem bīstamu vietu

tautaruna.lv 18.jūnijs 2021, 7:30
 
Ekrānšāviņš no video/Bez Tabu
Jēkabpilieši, dzīvojoši daudzdzīvokļu namu apkaimē, sūdzas par ilgstoši neremontētu, bīstamu bērnu rotaļu laukumu, ko mazie jēkabpilieši labprāt lietotu, ja kāds to salabotu. Atsevišķi bērni turpina kāpelēt pa nedrošajām konstrukcijām, vēsta raidījums "Bez Tabu".
Rotaļu laukums ar šķībām konstrukcijām, izlūzušiem, satrūdējušiem dēļiem atrodas Jēkabpilī, Madonas ielā, starp daudzdzīvokļu namiem.

Iedzīvotāji stāsta, ka rotaļu laukums gadiem ilgi nav remontēts. Salīdzinoši nesen uzstādīti jauni slidkalniņi, bet tos lietot pat nedrīkst, aizsoļot līdz tiem liedz norobežojumi, kā brīdinājumi, ka konstrukcijas ir nedrošas.

Ne vien laika zobs, bet arī vandāļi bojā ne vien šo laukumu, bet arī infrastruktūru citviet pilsētā, norāda SIA “Pils rajona namu pārvalde”, kam uzticēts apsaimniekot visus uz Jēkabpils pašvaldības zemes esošos laukumus, pārstāvis Klāvs Jirgens. Jirgena vārdu patiesumu apliecina kāda apkaimes iedzīvotāja uzņemts video, kurā iemūžināts, kā pusaudži brutāli demolē, izlauž konstrukciju daļas.

Jirgens arī norāda, ka konkrēto rotaļu laukumu vairs neesot jēgas labot, tāpēc to drīzumā demontēšot. Tuvākajā laikā tiks izbūvēts jauns laukums, informē Jirgens.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas