Zināma jauna informācija par vīrieti, kurš Daugavpilī uz ielas pats sevi aizdedzināja

tautaruna.lv 16.jūnijs 2021, 13:14
 
pexels.com
Traģisks iznākums otrdienas rītā apstiprinājās kādā slimnīcā, kur no gūtajiem apdegumiem gāja bojā 55 gadus vecs vīrietis. Viņš pirmdien ielā Daugavpilī pats sevi aizdedzināja. Policija rūpīgi izmeklē, vai tā patiešām bija, kā arī kādi varētu būt pašnāvības iemesli, vēsta raidījums "Degpunktā".

Ap plkst. 19.00 Daugavpilī kāds Vidzemes ielas iedzīvotājs skatījās pa istabas logu un otrpus ielai redzēja savu 55 gadus veco kaimiņu. Vīrietis stāvēja pie kādas mājas un aplēja sevi ar nezināmu šķidrumu. Kaimiņiene Viktorija briesmīgo stāsta turpinājumu dzirdēja no saviem vecākiem.

Vīrietis jau bija guvis ļoti plašus ķermeņa apdegumus, par spīti kaimiņa centieniem liesmas apslāpēt. Ieradās gan ugunsdzēsēju un mediķu brigādes, gan Daugavpils iecirkņa policijas ekipāžas. Cietušais tika nogādāts slimnīcā, bet kaimiņi saņēmuši ziņu, ka vīrietis miris.

Miršanas faktu apstiprina arī policija. Ielas iedzīvotājiem pagaidām nav skaidrs, kas mudināja vīrieti veikt publisku pašnāvību.

Kāda cita kaimiņiene viņu un viņa sievu apraksta kā lāga iedzīvotājus, kas abi strādā pie mājas remonta un dzīvo saticīgi: “Labi cilvēki, ģimene arī laba, kas tur notika, nevaru saprast. Runā, ka tur dzīvo dzērāji un bezpajumtnieki, bet nē, labi cilvēki. It kā teica, ka bijuši skandāli, strīdējušies, bet nekā tāda nebija, ģimene kā ģimene.”

Izmeklēšanā tiks skaidrots, vai kaimiņa redzētais atbilst patiesībai un vīrietis patiešām pats sevi aizdedzināja, vai arī notikumi tomēr risinājušies citādi. Jebkurā gadījumā kriminālprocess uzsākts pēc 13. nodaļas, kur pants nosaka, ka paveikts noziedzīgs nodarījums pret personas veselību.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas