Sievietes Ragaciemā biedē kāds neadekvāts vīrietis

tautaruna.lv 11.jūnijs 2021, 19:14
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Daudzdzīvokļu dzīvojamais nams Ragaciemā no citām līdzīgām būvēm atšķiras ar to, ka tam ir tikai divi stāvi un tas atrodas kāpu zonā. Teiksiet, tie gan ir laimīgie, dzīvo pie pašas jūras… Nē, viss nebūt nav kā pasakā, jo iedzīvotājiem tas ir liels murgs, vēsta raidījums "Bez Tabu".
"Es gāju no pastkastītes uz mājām. Es zinu, ka viņam nav normāli [ir garīga rakstura problēmas]. Sāku iet ātrāk, lai paspētu ieiet mājās. Viņš man pieskrēja klāt un sagrāba. Sāku kliegt. Kaimiņi bļāva, lai apstājas un neskrien pakaļ. Taču viņš kā apsēsts man turpināja skriet pakaļ," stāsta Sabīne.

Sabīne, kura vēl joprojām ir šokēta par piedzīvoto, nevēlas runāt tieši kameras objektīvā. Mistiskais viņš, kas sagrāba Ragaciema iedzīvotāju, izrādās, ir kaimiņš, kas jau gadiem neliekot mierā nama sievietes un bērnus. Ja tobrīd līdzās ir kāds vīrietis, kaimiņš neesot tik agresīvs.

Visu vēl vairāk sarežģījot, ka kaimiņam beidzamajā laikā tīk alkohols. Kaimiņi norāda, ka ilgu laiku esot bijis miers, taču tieši šogad agresijas lēkmes sekojušas viena pēc otras. Pie vīrieša jau viesojusies gan pašvaldības policija, gan Valsts policija, bet vēl biežāk ieradušās mediķu brigādes.

Ragaciema iedzīvotājs, kuru vietējie zina kā Andreju, patlaban atrodas ārstniecības iestādē. Kaimiņi raizējas, ka ar to gan nebūs līdzēts un dzīvošana līdzās aptuveni 50 gadus vecajam vīrietim būšot kā bumba ar laika degli. Andrejam gan esot radinieki, un turpat Ragaciemā sazināmies pa telefonu ar māsīcu.

Tuviniece telefonsarunā akcentē, ka nekādu izeju no šīs situācijas neredzot. Pēc vairākām sarunām ar brālēnu Andrejs labprātīgi negrasoties pamest esošo mitekli. Pansionātā vai ārstniecības iestādē viņam būšot garlaicīgi. Ragaciemā esot interesantāk.
Iedzīvotāji norāda, ka esot savākti paraksti, lai iesniegtu tos vietējā pašvaldībā. Engures novada Sociālajā dienestā ar šādu iesniegumu neviens gan vēl neesot vērsies, uzsver dienesta pārstāve Cilda Rozenvalde. Konkrētā persona līdz šim nav bijusi dienesta redzeslokā. Sociālais dienests plāno apsekot personas dzīvesvietu un konsultēsies arī ar ģimenes ārstu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:18

Jaunākās diskusijas