Ķengaragā dzīvoklī "iegāžas" gaismas stabs; vietējie šokēti

tautaruna.lv 8.jūnijs 2021, 18:30
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Strīdīga situācija, kas varēja beigties ļoti skumji, 6.jūnija pēcpusdienā pārbiedēja Ķengaraga iedzīvotājus Ikšķiles ielā. Kāda jauna sieviete stāvēja ceļa malā un uz viņas pusi krita gaismas stabs, stāsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Pašvaldības aģentūra ”Rīgas Gaisma” skaidro, ka laternu nogāza automašīna, bet tas nesaskan ar aculiecinieku versiju.

21 gadu vecajai Jūlijai 6.jūnijā uz galvas teju uzkrita ielas apgaismes stabs. Jaunā sieviete stāsta, ka pēcpusdienā stāvēja pie Ikšķiles ielas trešā nama, un smagais miets pats no sevis sāka gāzties uz viņas pusi.

”Pie staba bija novietotas abas manas automašīnas, un es stāvēju apmēram te, kad stabs iegāzās logā. Uz manu pusi lidoja lampa, palidoja garām, nokrita zem mašīnas un saplīsa,” notikušā apstākļus stāsta cietusī Jūlija.

Jūlija stāsta, ka kāds viņas radinieks sēdējis turpat netālu un stabs varēja uzgāzties viņam virsū. Bet kaimiņš, kura dzīvoklī stabs iegāzās esot bijis manāmā šokā par notikušo.

”Es biju ļoti tuvu, mana mamma kliedza pilnā balsī, Jūlija, skrien ātrāk uz mašīnu, likās, ka kaut kāda zemestrīce sākusies. Tā bija briesmīga sajūta. It kā smieklīgi, ka tā lampa lidoja tieši man virsū, bet tobrīd vairs nebija smieklīgi, es biju šokā,” atceras Jūlija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:02

Jaunākās diskusijas