Iedzīvotājs sūdzas par vakcinācijas procesu Rīgā

tautaruna.lv 2.jūnijs 2021, 9:20
 
F64
Kāds iedzīvotājs, kas reģistrējies Covid-19 vakcīnas saņemšanai Vakcinācijas centrā Rīgas Centrāltirgū, ir neapmierināts ar procesa organizētību.
Portālā "sudzibas.lv" iedzīvotājs raksta, ka, lai saņemtu vakcīnu, cilvēkiem jāstāv garā rindā, turklāt briesmīgos apstākļos.

"Šausmas, nekad nereģistrējieties manavakcina.lv Centrāltirgus 3. Nav origanizēta vakcinācija, ja tev laiks 13:00, tad vakcīnu saņem 13:40, jāstāv garā rindā, smirdoņā ar pabriesmīgu kontingentu. Un vēl tur vakcinē ar vakcīnu Johnson & Johnson ( Dānijā no tādas atteicās), un vispār šitā ir nepārbaudīta vakcīna, nemaz nepaziņo cilvēkiem, ar kādu vakcīnu vakcinēs.
Ja jums rūp sava veselība, neejiet uz to briesmu iestādi. Policija kaut ko organizē, kādā rindā jāstāv, bet bardaks totāls. Nu ja pat to nevar mūsu valstī sakārtot, tad uz ko te vēl var cerēt," sūdzas iedzīvotājs.

Tikmēr komentāros cilvēki norāda, ka ar gaidīšanas rindām jārēķinās arī citos masu vakcinācijas centros.

Kā tika ziņots iepriekš, bija informācija par to, ka noteiktās dienās Rīgas Centrāltirgus vakcinācijas centrā iedzīvotāju vakcinācija pret Covid-19 notika, izmantojot "Johnson & Johnson" meitas uzņēmuma vakcīnu, kas ir vienas devas pote.

Patlaban pēc šī ražotāja vakcīnas ir liels pieprasījums.

"Johnson & Johnson" ir vienas devas vakcīna. Veselības ministrijā iepriekš skaidroja, ka šo vakcīnu plānots aktīvi izmantot izbraukuma vakcinācijai mājās. Tāpat šo vakcīnu izmanto ieslodzījuma vietās un patversmēs, kur vienas devas vakcīna nodrošinātu raitāku pilnas vakcinācijas cikla nodrošināšanu ar mazāku izbraukumu reižu skaitu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 19:53

Jaunākās diskusijas