13 gadus veca meitene gūst trešās pakāpes apdegumus interneta izaicinājumā

tautaruna.lv 31.maijs 2021, 16:32
 
Kimberly Crane
13 gadus vecā Destinī Kreina no Portlendas, Oregonas štatā ASV cietusi no trešās pakāpes apdegumiem, cenšoties atdarināt video sociālajā platformā Tik Tok, vēsta ABC News.

Meitene guvusi trešās pakāpes apdegumus un zaudējusi spēju kustināt vienu roku, mēģinot izpildīt bīstamu izaicinājumu populārajā vietnē Tik Tok, atklāj meitenes ģimene.

Incidents noticis 13. maijā. Par Destinī nelaimes gadījumu stāsta viņas māsa Andrea, jo jaunā meitene šobrīd atrodas slimnīcā un nevar parunāt. Kreina bija vannas istabā mēģinājusi atdarināt video, kurā kāds ar uzliesmojošu šķidrumu uz spoguļa zīmē figūru un tad to aizdedzina.

Destinī bija devusies uz vannas istabu ar sveci, šķiltavām un spirtu, kas, visticamāk, slikti ventilētajā telpā eksplodējis.

Kopš negadījuma Destinī atrodas intensīvās terapijas nodaļā un viņas ģimene cer, ka drīz meiteni varēs pārcelt uz apdegumu nodaļu, kur pusaudze saņems tālāko aprūpi. Visticamāk, būs nepieciešami vairāki mēneši, lai atlabtu un rehabilitācijas kurss, lai atgūtu spēju kustināt roku un atjaunotu kakla, plecu un pirkstu mobilitāti.

Ģimene dalījusies ar Destinī negadījumu, lai brīdinātu citas ģimenes būt uzmanīgākiem un vērīgākiem par to, ko bērni dara sociālajos medijos.

Saskaņā ar Tik Tok noteikumiem, minimālais vecums, lai varētu pievienoties platformai, ir 13 gadi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:13

Jaunākās diskusijas