Ķengaraga iedzīvotājus pamatīgi pārsteidz kāds uz ceļa atstāts auto

tautaruna.lv 5.maijs 2021, 19:30
 
Ilustratīvs foto / Aivars Ķesteris/F64
Savu saimnieku Ķengaragā, Aviācijas ielas daudzdzīvokļu ēkas pagalmā, gaida kāds apskādēts “Audi”. Ņemot vērā noņemtos riteņus un izdauzītos stiklus, iedzīvotāji uzskata, ka kāds savdabīgi atriebies, taču par ko – pagaidām vēl nav skaidrs, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Ķengaraga iedzīvotāju uzmanību piesaistījis kāds skumja paskata ”Audi” spēkrats, kas nedēļas nogalē izjaukts pa detaļām. Automašīna stāv pagalmā un tiek iemūžināta garāmgājēju mobilajos telefonos.

Interese par aptīrīto automašīnu radusies divu iemeslu dēļ, skaidro vietējie. Pirmkārt, konkrētais ”Audi” neesot no tiem vērtīgākajiem un tā apzagšana garnadžiem lielu guvumu nenesot. Tas liekot domāt, ka nodarījums paveikts citu, personīgu iemeslu dēļ. Vietējie iedzīvotāji dzirdējuši, ka tie, iespējams, esot kādi narkomānu ķīviņi.

Otrs iemesls, kāpēc zādzība esot netipiska, ir paša notikuma vieta. ”Audi” skādēts piecdesmit metrus no Ķengaraga policijas iecirkņa ieejas durvīm.

Policijai pagaidām nav informācija par to, vai ”Audi” īpašnieks vērsies iecirknī ar iesniegumu par zādzību, bet iedzīvotāji ziņo, ka likuma sargu ekipāžas ir strādājušas notikuma vietā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:58

Jaunākās diskusijas