"Esmu šokēta!" Pļavnieku iedzīvotāju sadusmo redzētais zem loga

tautaruna.lv 18.aprīlis 2021, 17:12
 
Privātais arhīvs/skaties.lv
Kāda Pļavnieku daudzdzīvokļu nama iemītniece vērsusies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), sūdzoties par zem loga novēroto skatu.
Kā raksta iedzīvotāja, zem loga kāds novietojis pārvietojamo tualeti.

“Esmu neizpratnē un pat šokēta par to, ka Pļavnieku mikrorajona daudzdzīvokļu nama pagalmā novietota pārvietojamā tualete. Tas ir pilnīgs absurds. Nerunājot par to, ka regulāri ir izmētāti atkritumi, tagad, veroties pa logu, man jāskatās uz ateju. Ņirgāšanās par mājas iedzīvotājiem!” raksta iedzīvotāja.

Tikmēr komentāros cilvēki raksta, ka sievietei neesot tiesību izteikt sūdzību, ja zeme nepieder viņai. Tāpat cilvēki min, ka pārvietojamā tualete ir daudz labāks variants, nekā situācija, ja cilvēki savas dabiskās vajadzības nokārtotu aiz māju stūriem.

"Ķengaragā arī ir dažas WC. Tās ir parocīgas vecākiem, kas pastaigājas ar bērniem, jo bērnam vajag tieši tagad un tūlīt. Protams var laist gar mājas stūri, bet vai tas ir ētiskāk?" teikts kādā komentārā.

Nesen vēstījām vēl par kādas rīdzinieces sūdzību. Proti, kāda mikroblogošanas vietnes Twitter lietotāja pašā pilsētas centrā iemūžinājusi gluži vai baisu skatu. Rīgas dome skaidroja, ka tiekot meklēti risinājumi šai problēmai.

Twitter publicētajā fotogrāfijā bija redzams, ka apkārtne blakus Brīvības piemineklim ir piesārņota.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas