"Trīcēju kā apšu lapa"; sieviete par baisu vizīti pie zobārsta Rīgā

tautaruna.lv 18.aprīlis 2021, 11:43
 
Kaspars Krafts/F64
Kāda klīnikas "Šarlotes Zobārstniecība" paciente sūdzas, ka trīs mēnešus pēc ārsta apmeklējuma izjūt problēmas ar zobiem.

Kā portālā "sudzibas.lv" raksta sieviete, vizītes laikā viņa saskārusies ar briesmīgu attieksmi no ārsta puses, turklāt kā arī pakalpojums veikts nekvalitatīvi.

"Decembrī izkrita plombe, protams, visur viss pilns, nekur tikt nevar. Pieteicos Šarlotes Klīnikā pie Dr. Ramanes. Sākšu jau ar to, ka attieksme briesmīga. Uz māsiņu viņa bļāva un pukstēja, ka viņa neko nejēdz. Kamēr laboja zobu, neko nestāstīja, kas tiek darīts. Stundu kādu mocīja. Man nav parasti bail vai nepatīkami būt pie zobārsta, tad pēc šīs reizes ir. Uz krēsla sēžot visu šo laiku trīcēju kā apšu lapa un cerēju, kaut šis murgs paietu ātrāk.

No sākuma viņa skarbā tonī pārmeta, ka neesmu ēdusi brokastis. Tad viņa bakstīja konkrēto zobu un visu laiku jautāja - sāp? Katru reizi teicu, ka nē. Viņa aiz vien agresīvāk bakstīja zobu un teica - nu kā var nesāpēt? Ir jāsāp. Tad jau bija to zobu mocījusi un sajutu mazliet, pateicu, ka ir jutīgs. Uz ko viņa atbildēja - bet es taču teicu, ka jāsāp..

Lai iešpricētu anestēziju, tas aizņēma laiku. Lai gan biju tik mierīga, cik varēju, viņa nevarēja pareizi iešpricēt, kā rezultātā man narkoze pēc ārsta turējās kādas 5-6h, kas normālos apstākļos man nekad nav bijis, jo durts tika vairākas reizes un laists iekšā, kā rezultātā, zāles bija super daudz.

Kad darbs tika pabeigts, es uzdevu jautājumus, uz kuriem man netika konkrēti sniegtas atbildes. Ārste tik noteica - kā minimums pus gadu jums nav jāuztraucas par šo zobu.

Kur bijis, kur ne, pagāja knapi 3 mēneši un plombe skaisti iznāca ārā, zobs visu laiku bija jutīgs pēc apmeklējuma. Lai vēlreiz dotos uz šo klīniku? Nekad! Briesmīgi!" pieredzē dalās paciente.

Jau iepriekš ziņots gan par ārstu un medicīnas darbinieku bieži vien negatīvo attieksmi pret pacientiem dažādās Latvijas medicīnas iestādēs, gan nepieņemamām lietām un situācijām, kas notiek slimnīcās.

Piemēram, kāda paciente vaino Stradiņa slimnīcas mediķus paviršībā un pēc notikušā vairs nekad nevēlas ārstēties Stradiņu slimnīcā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:11

Jaunākās diskusijas