Sieviete brīdina: Kad iekāpjat auto - aizslēdziet durvis!

tautaruna.lv 5.aprīlis 2021, 19:01
 
Pixabay
Sociālajā tīklā "TikTok" plašu atsaucību guvis kādas sievietes video, kurā viņa aicina līdzcilvēkus būt uzmanīgiem, vesta britu tabloīds "Mirror".

Emocionālajā video sieviete aicina cilvēkus aizslēgt automašīnas durvis, līdzko viņi ir iekāpuši savā transportlīdzeklī. Ar šo brīdinājumu jaunā sieviete dalījusies pēc tam, kad kāds svešinieks mēģinājis ielauzties viņas auto.

@esor_gaming

Please share this! We need to look out for one another! ##staysafeladies ##fypppppppppppp ##lookoutforeachother

♬ original sound - Esor

"Iekāpu savā auto un ieraduma pēc uzreiz sevi ieslēdzu tajā. Gatavojoties izbraukt, uzliku drošības jostu, kad pēkšņi kāds auto apstājas aiz manis. Pie stūres bija sieviete. Pēkšņi vīrietis pieiet tās automašīnas un viņi abi uzvelk sejas masas. Nodomāju, ka aiz manis apstājies "Uber" vai kaut kas līdzīgs, tādēļ nolēmu pagaidīt, kamēr viņi aizbrauc, lai varu vieglāk izbraukt no savas stāvvietas. Kaut kāda iemesla dēļ vīrietis neiekāpa tajā auto, bet sieviete sāka braukt prom un es nodomāju, ka tas tomēr nebija "Uber". Tad pēkšņi viņa apstājas tieši priekšā manam auto, sāk skaļi taurēt un rādīt uz mani ar pirkstu. Es apstulbusi nesaprotu, kas notiek. Un tad es beidzot pagriežu galvu un redzu, ka tas pats vīrietis rausta manas automašīnas durvis un cenšas iekļūt iekšā. Es tikai gribu pateikt paldies tai sievietei, kura mani brīdināja. Viss varēja beigties sliktāk."

Britu mediji jau iepriekš ziņojuši par līdzīgām situācijām, kad autostāvvietās uzturas aizdomīgi cilvēki, kuri novēro automašīnas un pat cenšas tajās ielauzties.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas