Biogrāfs: Megana padarījusi Hariju par labāku cilvēku

tautaruna.lv 31.janvāris 2021, 13:42
 
Reuters/Scanpix/Leta
Jaunās grāmtas par Meganu Mārklu autors Šons Smits norādījis, ka Meganas satikšana padarījusi Hariju par labāku cilvēku, raksta "The Mirror".

Grāmatas "Megana ir pārprasta" ("Meghan Misunderstood") apgalvo, ka Mārkla karaliskajai ģimenei ir piešķīrusi "harizmu".

Smits norāda, ka armija Hariju no zēna pārvērta par vīrieti, bet viņa attiecības ar Meganu princi padarījušas par labāku cilvēku.

"Princis Harijs divreiz dienēja Afganistānā un tas viņu pārvērta. Dienests viņu pārvērta par vīrieti, bet attiecības ar Meganu padarīja viņu par labāku cilvēku," pārliecināts ir Smits.

Smits raksturo Meganu kā "sievieti ar saturu". "Vēsturnieki dažreiz padarījuši karalisko ģimeni par garlaicīgu, bet Megana Mārkla nav neinteresanta, viņai ir harizma, kuras tagad trūkst karaliskajai ģimenei," pārliecināts ir Smits.

Jau vēstīts, ka pirms gada princis Harijs un Megana Mārkla nāca klajā ar lēmumu atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas. Šobrīd abi dzīvo ASV, kur ir izveidojuši savu producēšanas kompāniju un parakstījuši miljoniem vērtus līgumus ar gigantiem "Netflix" un "Spotify".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 23:10

Jaunākās diskusijas