Sejas maskas dēļ sievietes iekuļas konfliktā Rīgas kafejnīcā

tautaruna.lv 23.janvāris 2021, 15:46
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Kāda sieviete atklājusi, ka gājiens kopā ar māsu pēc ātrās ēdināšanas restorānu tīkla "McDonald's" ēdiena beidzās ar padzīšanu ārā no iestādes.

Portālā "sudzibas.lv" sieviete raksta, ka sievietes tika padzītas, jo vienai no tām neesot bijis sejas aizsargmaskas.

"Gaidot pasūtījumu, dzina laukā no iestādes. Ļoti rupji izteicās sieviete (vārdu nebiju saskatījusi) . Blakus bija māsa, kurai ir astma. Pēc likuma, drīkst nenēsāt masku.

Sieviete rupji izteicās, sāka saukt apsargu. Beigu beigās mūs izdzina, bet paspējām paņemt savu pasūtījumu.

Māsai sākās lēkme, pirms atbraucām uz mājām. Drausmīgs serviss un darbiniece. Pārtrauca nepārtraukti un neļāva pateikt nē vārda," par notikušo stāsta apmeklētāja.

Tikmēr kafejnīcas pārstāvji lūdz cietušās atsaukties, atklājot konkrētu norises vietu un laiku.

Savukārt komentāros cilvēki gan pauž kritisku attieksmi par sievietes sūdzību, rakstot, ka tādā gadījumā māsa, piemēram, varēja pagaidīt ārā, kā arī paužot uzskatu, ka kafejnīcas darbiniece rīkojās pareizi, aizrādot par sejas maskas nenēsāšanu.

Jāpiebilst, ka iepriekš vēstījām, kā sabiedrībā slaveni cilvēki iekūlās nepatikšanās un tika kritizēti, jo pieķerti bez sejas maskām. Piemēram, viena no Latvijas pazīstamākajām influencerēm Maija Armaņeva Instagram storijos publicējot foto no frizētavas, likusi viņas sekotājiem uzdot jautājumu, kāpēc Maija frizētavā ir bez sejas aizsargmaskas.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:57

Jaunākās diskusijas