Jēkabpilī, veicot Covid-19 testu, sievieti šokē mediķu darba apstākļi

tautaruna.lv 29.novembris 2020, 16:41
 
Oksana Džadana/F64
Kāda sieviete vērsusies "Sūdzību dēlī" (raidījums "Bez Tabu"), neslēpjot sašutumu par mediķu darba apstākļiem Jēkabpilī.

Sieviete raksta, ka bijusi neizpartnē par mediķu darba apstākļiem, uzsverot, ka jābūt ļoti labai veselībai, lai strādātu šādos apstākļos.

"Devos uz Covid-19 testa nodošanas vietu “Centrālās laboratorijas” punktā Jēkabpilī, Brīvības ielā 45.

Biju neizpratnē par mediķu darba apstākļiem - neapkurināts mobilais celtniecības konteiners, kurā darbiniekiem jāpavada visa darba diena, aizsargtērpos un gumijas cimdos! Jābūt ļoti labai veselībai, lai šādos apstākļos strādātu.

Vai tiešām neviens no vadošā personāla nezina, ka Latvijā iestājies rudens? Pateicība mediķiem par profesionālu darbu un iejūtīgu attieksmi!" raksta sieviete.

Tikmēr, kā ziņots, "Centrālā laboratorija" (CL) Rīgā un reģionos atvērusi vēl deviņus Covid-19 analīžu paraugu ņemšanas punktus.

CL paraugu savākšanas punkti Covid-19 analīzēm atrodas Rīgā, Anniņmuižas bulvārī 85, Maskavas ielā 357, Nīcgales ielā 2, Gogoļa ielā 3, Visvalža ielā 3A, Alūksnē, Tirgotāju ielā 3, Cēsīs, Palasta ielā 15, Daugavpilī, Lielā ielā 42, Gulbenē, Upes ielā 1, Jēkabpilī, Brīvības ielā 45, Jelgavā, Brīvības bulvārī 6, Jūrmalā, Slokas ielā 26, Liepājā, Brīvības 95, Limbažos, Klostera ielā 3, Madonā, Augu ielā 27, Rēzeknē, 18. novembra 41, Tukumā, Melnezera ielā 1, Valkā, Rūjienas ielā 3b, Valmierā, Čempionu ielā 3, Ventspilī, Lielajā ielā 7, Salaspilī, Lauku ielā 8, Saldū, Slimnīcas ielā 3, un Dobelē, E. Francmaņa ielā 10.

Tāpat vēstījām, ka iepriekš Latvijas mediķi atklāja aizkadrus darbā ar Covid-19 pacientiem, proti, Ziemeļkurzemes reģionālās slimnīcas mediķi uzsvēra, ka viņu slimnīca nav izņēmums un nākas saskarties ar cilvēku zaudējumu, kuri bijuši infcēti ar lipīgo Covid-19 vīrusu.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas