Meklē labdari, kura palīdzējusi mazai meitenei, kurai autobusa šoferis atteica biļeti

Lelde Veinberga 21.oktobris 2020, 18:30
 
Attēlam ilustratīva nozīme / Pixabay
Ar sociālo tīklu palīdzību ģimene meklē sievieti, kura palīdzējusi mazai meitenei, lai viņa nokļūtu droši mājās.
"Lūdzu atsaukties sievieti, kura 15.oktobrī maršrutā Siguldā-Raganā-Rīga ar atiešanas laiku 16.00 no Siguldas autoostas,
palīdzēja mazai meitenei nonākt mājās (iedeva papildus naudu, jo šoferis neņēma vērā to, ka bērns uzrādīja nepieciešamos dokumentus, lai saņemtu atlaidi par braucienu).
Lūdzu sievieti, vai to, kurš zin šo cilvēku sazināties ar mani privāti. Vairāk šādu cilvēku! Lūdzu dalaties ar šo ziņu, lai ātrāk atrodu LABO cilvēku! Paldies!" raksta Marika.

Komentāros cilvēki pateicas labdarei un aicina ģimeni par šo gadījumu ziņot konkrētajam pasažieru pārvadātājam, lai šāda situācija neatkārtotos.

Šī nav pirmā reize, kad iedzīvotāji sūdzējušies par situācijām, kad neskaidrību dēļ cieš bērni.

Piemēram, pirms pāris gadiem autobusa šoferis atteicās uzņemt 7 gadus vecu meiteni kuru autobusā iesēdināja vecākā māsa un bija sarunāts, ka bērnu Rīgā sagaidīs māte. Kaut šāds scenārijs īstenots jau vairākas reizes, šoreiz autobusa vadītājs kategoriski atteicies salonā uzņemt pirmklasnieci. Kā stāsta meiteņu mamma, šoferis savu rīcību pamatojis ar to, ka ”meitenīte ir pārāk maza, lai viena brauktu”.

Kad vecākā māsa norādījusi, ka pirmklasniece ir autobusā viena pati braukusi arī iepriekš, transportlīdzekļa vadītājs piedraudējis izsaukt policiju. Sabiedētie bērni izkāpuši šosejas malā un raudot zvanījuši mammai, kura jaunāko atvasi gaidījusi Rīgā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas