"Palīdzība bija nepieciešama man pašam"; glābējs dalās ar piedzīvoto ugunsgrēka laikā

Lelde Veinberga 7.septembris 2020, 19:01
 

2 / 2

Ekrānuzņēmums no Instagram

"Cik sapratu, tad pie manis ieradās 2 ātrās palīdzības brigādes, sirēnām gaudojot, mani nogādāja Stradiņos. Tur neskaitāmi izmeklējumi.

Pa lielam viss veiksmīgi - sasista galvas, smadzeņus satricinājums, aknu kontūzija, sāp visas maliņas un ribas. Slimnīcā atstās līdz pirmdienai, novērošanai.

PALDIES liels 4. daļas 1. maiņas kolēģi par sniegto pirmo palīdzību un mediķiem par man perfekti sniegto palīdzību un aprūpi, satiku nereāli daudz pieklājīgus un palīdzību sniedzošus ārstus Stradiņa slimnīcā. Pagaidām uz kādu laiku darbnespējas lapa un ar skriešanu ar kādu laiku būs jāpiebremzē. Pozitīvi tas, ka dzīvotājs būšu," stāsta Valdis.

Diennakts laikā ar cietušā ugunsdzēsēja ierakstu cilvēki dalījušies teju 800 reižu, izsakot pateicību par viņa darbu un vēlot drīzu atveseļošanos.

Tas nav retums, kad steidzoties palīgā nelaimē nonākušiem iedzīvotājiem, cieš arī glābēji. Piemēram, 18. augustā Suntažos, kur dega kokzāģētavas ēku komplekss, kas sastāv no noliktavas, remonta boksiem, ofisa telpām, virpošanas ceha kopumā 800m2 platībā, kā arī skaidas 150m3 apjomā, šķelda 300m3 apjomā, granulu un kokmateriālu krāvums 300m2 platībā, dzēšanas darbu laikā cieta divi ugunsdzēsēji glābēji, kuri tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas