RTU students sašutis par notiekošo dienesta viesnīcā

Viktorija Gabrjuna 4.septembris 2020, 16:30
 
Kaspars Krafts/F64
Kāds Rīgas Tehniskās Universitātes students sašutis par noteikumiem, kādi radušies jaunā koronavīrusa pandēmijas iespaidā.
Portālā "sudzibas.lv" viņš raksta, ka studentiem netiekot sniegta atbilde par to, vai dienesta viesnīcās būs vietas dzīvošanai.

"Sakarā ar Covid-19 studentiem lika maksāt par dienesta viesnīcu, ja arī tur nedzīvoja vai arī atteikties un savākt savas mantas. Tiem, kuri izvēlējās atbrīvot istabiņu, šobrīd, uzsākot mācību gadu, aizbildinās, ka līdz 14., 15. un 16. septembrim nezina, vai būs iespēja saņemt istabiņu dienesta viesnīcā, jo priekšroka 1. kursa studentiem. Un ko darīt esošajiem studentiem, kuri nezina vai 14. septembrī viņi nakšņos kojās vai Rīgas tunelī, vai kādā daudzdzīvokļu nama bēniņos? Bet varbūt kāds varēs noīrēt istabiņu, vienīgi ar ministra algu. Deputātiem no reģioniem Rīgā apmaksā dzīvesvietu un transporta izdevumus. RTU studentiem pat atbildi līdz 15. septembrim nesniedz, jo, redz, nezinot, vai būs vieta dienesta viesnīcā," stāsta students.

Tikmēr komentāros tiek norādīts, ka izvēle studentiem tomēr tika dota - palikt vai nepalikt istabiņā, līdz ar to tagad jātike galā ar izvēles sekām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:42

Jaunākās diskusijas