"Sajauktas zāles"; sieviete sašutusi par piedzīvoto aptiekā

Viktorija Gabrjuna 9.septembris 2020, 9:20
 
Ilustraīvs attēls / Dmitrijs Suļžics /F64
Kāda sieviete stāsta, ka aptiekā viņai iedotas ne tās zāles, kas bija pasūtītas.
Portālā "sudzibas.lv" sieviete stāsta, ka pēc notikušā, kad viņai aptiekā iedevas nepareizos medikamentus, pārpratumā tika vainota viņa.

"Iegāju Apotheka pakaļ pasūtītiem deguna pilieniem bērnam. Pilienus bija jāpasūta, jo viņus taisa Rīgā. Ierodoties aptiekā, teica, ka, jā, ir atnākuši. Labi, paņemu, samaksāju. Atnākot mājas, domāju jāiepilina un, es kā iepilināju, mazais vēl izsmērēja pa seju un izrādās, ka ir lillā krāsa. Biju pie dakteres un uzreiz pateica, ka ir sajaukts, jo vēl precizēja un uz receptes viss ir pareizi. Ierodos aptiekā, man pasaka, ka pati vainīga, ka neskatos, ko ņemu, un starpību neatmaksās, jo īstos pilienus man tāpat vajadzēs izņemt," situāciju skaidroja sieviete.

Komentāros gan tiek uzsvērts, ka tā ir aptiekas darbinieka vaina, jo farmaceits nedrīkst vienkārši sajaukt zāles.

"Nu farmaceits īsti nedrīkst tā ņemt un sajaukt zāles, tikai šajā situācijā Jums ar pretenziju jāgriežas iestādē, kura uzrauga aptieku darbu, vai pašā uzņēmumā, kas ir aptiekas turētājs. Tik pat labi tas varēja būt kaut kas dedzinošs, un atvainojiet, tādu iemaukt bērnam nāsīs var beigties slikti," teikts kādā komentārā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:17

Jaunākās diskusijas