Vīrietis aizmirst par Zoom videokonferenci un pārraida savus mīlas priekus

tautaruna.lv 22.augusts 2020, 23:34
 
Imago images/Scanpix/LETA
Pavisam neveikls un apkaunojošs "misēklis" sanācis kādam vīrietim Brazīlijā, kurš aizmirsis izslēgt datora kameru, tā "dalot" savus mīlas priekus ar Riodežaneiro pilsētas domes darbiniekiem, vēsta "Mirror".

Zoom videokonference notikusi par to, kā Riodežaneiro pilsētas dome var garantēt skolēniem ēdināšanu koronavīrusa pandēmijas laikā. Sanāksme bija jau sākusies, kad vīrietis, kurš, nebija pašvaldības pārstāvis, neiesaistījās diskusijās. Taču izskatās, ka viņš par videokonferenci aizmirsa pavisam un neiedomājās, ka kamera joprojām viņu filmē.

Vīrietis, kura vārds netiek atklāts, vispirms kails sēdēja uz gultas kopā ar sievieti un tad abi sāka nodarboties ar seksu.

Atsaucoties uz vietējo avīzi, sanāksmi vadīja pārstāvis no Sociālisma un brīvības partijas, kurš pēc redzētā turpināja vadīt sanāksmi, kura ilgusi četras stundas. Arī pārējie sarunas dalībnieki ignorējuši vīrieša "uzstāšanos" un turpināja apspriedi.

Pēc tam gan tika paskaidrots, ka līdz ko sarunas vadītājs pamanīja fonā notiekošo, tiem, kuri nodrošina videokonferenci, tika lūgts izslēgt neapdomīgā vīrieša translētā satura audio un video.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas