VIDEO: Naktī Juglā atskanējuši sprādzieni; kas notika?

tautaruna.lv 11.augusts 2020, 14:00
 
Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā
Sprādzieni un degšanas trokšņi nedēļas nogalē izbojāja daudzu Tirzas ielas iedzīvotāju miegu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Liesmas bija pārņēmušas piemājas atkritumu novietni un tās koka nojumi. Vietējie ir pārliecināti, ka degšanas iemesls ir nenodzēsts izsmēķis, ko kāds bezatbildīgs cilvēks patvaļīgi iemeta atkritumos.

Vietējie jau iepriekš izteica bažas namsaimniekam, ka brīvi pieejamā atkritumu novietne pievilinās nepareizos ļaudis. Cilvēki pie tās atstāj vecas mēbeles, kas dažiem kalpo kā atpūtas vieta. Tuvējo māju iedzīvotāji agrāk centās sakrāt naudu, lai nojumi pārbūvētu, taču iecere izgāzās.

“Mēs gribējām tās miskastes nožogot un aizslēgt, bet tas ļoti dārgi maksā. Projekts maksā 1500 eiro uz abām mājām, katrā pa trīsdesmit sešiem dzīvokļiem, tāpēc sanāk dārgi. Vispār vajadzētu noslēgt tās miskastes, lai tur neviens nevarētu iemest izsmēķi,” raidījumam stāsta Tirzas ielas iedzīvotāja.

Ugunsgrēka sekas tagad jānokopj ēkas apsaimniekotājam, taču nav garantiju, ka nelaime neatkārtosies. Pēc nepatīkamā incidenta Tirzas ielas iedzīvotāji plāno atsākt problēmas risināšanu un rīkot sapulces, kur vēlreiz apdomāt par līdzekļu ieguldīšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:05

Jaunākās diskusijas