Zilupē zaglis uzstāda "rekordu", apzogot vietējo veikalu 14 reizes

Rita Lazda 11.jūlijs 2020, 19:00
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Jaunietis Latgalē, Zilupē, uzstādījis rekordu, pusmēneša laikā apzogot vietējo veikalu 14 reižu. Veikalnieki un vietējie iedzīvotāji pārsteigti par šādu “varoņdarbu”, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Jūnija vidū Valsts policija aizturēja 1997. gadā dzimušu jaunieti, kurš no šā gada jūnija sākuma 14 reižu zaga Zilupes veikalā “top!”.

Izciešot nosacītu sodu, rekordists zaga “grādīgos”, par ko nonāca aiz restēm
“Bez Tabu” Zilupē uzrunātie iedzīvotāji ir pārsteigti par zagļa garnadža prasmi. Persona jau iepriekš bija tiesāta par zādzībām un līdz aizturēšanai izcieta nosacīto sodu. Pēc zagļa aizturēšanas jūnija vidū zaglim piemērots cietumsods, informē Latvijas Republikas Prokuratūras pārstāve Laura Majevska.

Latvijas Republikas Prokuratūras pārstāve Laura Majevska raidījumam atklāj, ka vairāku dienu laikā persona apzaga veikalu 14 reižu. "Kopējā summa, par kādu viņš nodarīja zaudējumus veikalam, bija aptuveni 200 eiro. Lieta paātrinātā kārtībā tika nodota tiesai, un persona jau ir notiesāta. Viņš zādzības veica nosacītas notiesāšanas laikā, tāpēc viņam tika piespriesta reāla brīvības atņemšana uz septiņiem mēnešiem. Persona šobrīd atrodas apcietinājumā. Iepriekš piemērotais nosacītais sods bija par līdzīgiem noziedzīgiem nodarījumiem, " norāda Majevska.

14 zādzībās jaunietis no veikala nozaga lielu daudzumu alkoholisko dzērienu. Taujāta, vai noskaidrots, kā vīrietim izdevies zagt veikalā tik daudz reižu un netikt pieķertam laikus, Majevska teic, ka “acīmredzot apsardze, apskatot video ierakstus, konstatēja zādzības iepriekšējās dienās, tad konstatēja, kas ir šī persona, identificēja, pēc tam tika veikta aizturēšana”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:01

Jaunākās diskusijas