Pašvaldības policija stāsta par zvanu, kas pārsteidzis pat pieredzējušos likumsargus

tautaruna.lv 3.jūlijs 2020, 19:10
 
Kaspars Krafts/F64 Photo Agency
Kāds vīrietis uz Rīgu no Tallinas atminies ar riteni, bet par savu izbraucienu nav brīdinājis tuviniekus. Riteņbraucēja mātei nācās sazināties ar Latvijas policiju, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pirms pāris dienām Vidzemes pārvaldes dežūrdaļā atskanējis telefona zvans, kas pārsteidzis pat pieredzējušus policistus. Arī inspektors Pelnis atzīst, viņa karjerā šāda ziņa saņemta pirmo reizi.

“Saņemts telefona zvans no satrauktas sievietes, kura paskaidroja, ka ir zvanītāja no Tallinas un ka viņai pazudis vīrietis, kurš, iespējams, atrodas Rīgā. Un varētu būt atradies Brīvības gatvē, jo viņa ar viņu ir sazvanījusies, viņš ar velosipēdu ir divu dienu laikā atminies uz Rīgu. Sieviete minēja, ka vīrietis ir ar veselības problēmām un viņam ir nepieciešams lietot zāles, kuras viņš jau ilgstoši nelieto,” pastāsta RPP Vidzemes pārvaldes inspektors Edgars Pelnis.

Vēlāk arī minētais vīrietis atrasts Rīgā, kur likumsargiem paskaidrojis, ka tālāk bija plānojis doties uz autoostu, lai ar autobusu atgrieztos Igaunijā. Vienīgi esot nedaudz apmaldījies. Vīrietim gan pirms ceļa mājās bija jāapmeklē arī Valsts policijas iecirknis, jo atklājies, ka vīrietis Tallinā ir izsludināts meklēšanā.

Avots: Raidījums "Degpunktā"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 22:04

Jaunākās diskusijas