Policistus Rīgā pārsteidz satrauktas sievietes zvans no Igaunijas

Viktorija Gabrjuna 3.jūlijs 2020, 15:33
 
Dāvis Ūlands/F64
Kāds vīrietis uz Rīgu no Tallinas atminies ar riteni, bet par savu izbraucienu nav brīdinājis tuviniekus. Riteņbraucēja mātei nācās sazināties ar Latvijas policiju, vēstīja raidījums "Degpunktā".
Pirms pāris dienām Vidzemes pārvaldes dežūrdaļā atskanējis telefona zvans, kas pārsteidzis pat pieredzējušus policistus. Arī inspektors Edgars Pelnis atzīst, viņa karjerā šāda ziņa saņemta pirmo reizi.

“Saņemts telefona zvans no satrauktas sievietes, kura paskaidroja, ka ir zvanītāja no Tallinas un ka viņai pazudis vīrietis, kurš, iespējams, atrodas Rīgā. Un varētu būt atradies Brīvības gatvē, jo viņa ar viņu ir sazvanījusies, viņš ar velosipēdu ir divu dienu laikā atminies uz Rīgu. Sieviete minēja, ka vīrietis ir ar veselības problēmām un viņam ir nepieciešams lietot zāles, kuras viņš jau ilgstoši nelieto,” pastāsta RPP Vidzemes pārvaldes inspektors Edgars Pelnis.

Uzklausot sievietes norādes un pazudušā dēla aprakstu, policisti devušies uz Brīvības ielu, kur tik tiešām autobusa pieturā sastapušies ar vīrieti, kuram līdzās stāvējis divritenis.

Uzrunājot vīrieti, viņš nosauca savu vārdu, uzvārdu, saruna notika angļu valodā. Un tika noskaidrots, ka vīrietis tiešām ir atminies no Tallinas uz Rīgu, bet nevarēja paskaidrot mērķi,” norāda Pelnis.

Vīrietis izturējies absolūti adekvāti un vien noteicis, ka tālāk bija plānojis doties uz autoostu, lai ar autobusu atgrieztos Igaunijā.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:17

Jaunākās diskusijas