Teikā zagļi ielaužas īpašumā un nozog, ko ļoti neparastu

tautaruna.lv 28.jūnijs 2020, 16:01
 
Attēlam ir ilustratīva nozīme / Andrius Ufartas/F64
Visai amizantu zādzību šobrīd izmeklē Rīgas Teikas policijas iecirknis. Divi vīrieši, riskējot ar nokļūšanu apcietinājumā, ielauzās svešā īpašumā un nozaga desu, kukurūzu un citus našķus, vēsta raidījums "Degpunktā".

Pirms pāris dienām naksnīgā pastaigā pa Brīvības gatvi devās divi vīrieši tērpušies sejas aizsegos un gumijas cimdos. Nonākot pie alus darbnīcas durvīm, aizdomīgie cilvēki piestāja. Viņi bija atnākuši ar mērķi zagt.

“Sākotnēji viņi ir izlauzuši atslēgu. Pēc novērošanas kamerām redzams, ka abi devušies iekšā. Viens devies aiz letes, otrs uz noliktavas pusi,” stāsta alus darbnīcas ”Teika” bāra vadītājs Andžejs Mickēvičs.

Noliktavā zaglis pagāja garām pilnajām alus mucām, dzesēšanas aparātiem un citām vērtīgām mantām. Viņu, toties, ieinteresēja iepakojums ar gardām uzkodām. Vienīgais, ko zaglis paņēmis no noliktavas, esot bijis maiss ar ķiploku grauzdiņiem.

Vīrietis pēc tam devās atpakaļ pie sava biedra, piepalīdzēt viņam darboties ap kases aparātu. Tas bija tukšs. Uz letes gan stāvēja mobilais telefons, no kura bārā tiek atskaņota mūzika, bet to viņi nepamanīja. Andžejs raidījumam atklāj, ka īsti neizprot garnadžu rīcību.

Pirms došanās prom, garnadži vēl paņēma kūpinātas desiņas, grauzdētu kukurūzu, kā arī skrūvgriezi un knaibles. Viņi nenojauta, ka visas nelegālās darbības tiek iemūžinātas.

Zādzību tagad šķetina policija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas