VIDEO: Upe vai iela? Iedzīvotājs parāda situāciju Bauskā

Rita Lazda 19.jūnijs 2020, 12:44
 
Ekrānšāviņš no video
Pēc pēdējās dienās Latvijā piedzīvotā karstuma atsevišķos valsts reģionos bijušas arī spēcīgas lietusgāzes. Šo apstākļu rezultātā kāda iela Bauskā pārvērtusies gluži par upi.
Kā redzams sociālajā tīklā facebook publicētajā video, tad ielu visā tā platumā klāj ūdens. Lai gan to izbraukt ir iespējams, autovadītājiem jābūt sevišķi uzmanīgiem. Komentāros pie ieraksta cilvēki norāda, ka tas gan nav nekas neparasts konkrētajā vietā Bauskā un jau piedzīvots arī iepriekš.

Jau vēstīts, ka piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +27..+31 grādam, vēsāks laiks būs vietām piekrastē, vēsta ziņu aģentūra LETA.

Pērkona negaiss vairāk iespējams Kurzemē un Vidzemē, vakarpusē - visos valsts reģionos. Negaisa laikā vietām gaidāmas stipras lietusgāzes, lielas vēja brāzmas un krusa.

Caurmērā saglabāsies lēns vējš.

Rīgā saule gaisu sakarsēs līdz +30 grādiem, iespējams pērkona negaiss.

Laikapstākļus ietekmē pazemināta spiediena apgabals. Atmosfēras spiediens 758-761 dzīvsudraba staba milimetrs jūras līmenī.

Jau ziņots, ka lielās tveices dēļ Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs izsludinājis oranžo brīdinājumu valsts rietumu daļā un sarkano brīdinājumu valsts austrumu pusē.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas