FOTO! Pāris dienās izpostīta ziedu dobe Vērmanes dārzā

Lelde Veinberga 4.jūnijs 2020, 18:24
 
Facebook
Šajās dienās rīdziniekus un pilsētas viesus saskumdinājis notiekošais Vērmanes dārzā - tur vandāļiem mieru nav likušas iestādītās dālijas. Vienā naktī vairāki stādi nozagti, citā dienā norauti ziedi, bet stādi izmētāti pa parku.

"Vakar (1. jūnijā) iestādījām dālijas Vērmanes dārzā pie Krišjāņa Barona pieminekļa. Šorīt 10 stādu vairs nav! Vairāki nobradāti..." sašutuši Rīgas dārznieki.

Savukārt pēc pāris dienām ziedu dobei "izbrukts" atkal.

"Protams, jaunā dāliju dobe arī pagājušonakti atkal izvarota. Bet paldies tiem no rīta satiktajiem jauniešiem, kuri naktī savākuši pa parku izmētātos stādus vienuviet, un nebija vienaldzīgi! Dažus vareja iestādīt atpakaļ," raksta Māris, kur dalījies ar nepatīkamo skatu Vērmanes dārzā.

"Vērmanes dārzā turpina uzdarboties vandāļi. Tā tāda pasaules sērga - laupīt un postīt to, kas izveidots visu cilvēku priekam?" sašutumu neslēpj arī "Rīgas dārzi un parki" sociālo tīklu konts.

Jau ziņojām, ka SIA „Rīgas meži” daļas „Dārzi un parki” dārznieki maija vidū uzsāka krāšņo vasaras ziedu dobju veidošanu Rīgas parkos - pavisam parkos top 77 mākslas darbi no ziediem, iestādot vairāk nekā 54 tūkstošus ziedaugu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas