Astrologs iesaka pamatīgi "savilkt jostas"

tautaruna.lv 23.maijs 2020, 15:35
 
ZUMAPRESS.com/SCANPIX/LETA
Jau no 11.maija līdz pat rudenim virkne planētu met retrogrādas cilpas, kas nozīmē daudz sarežģījumu, ierobežojumu, nenoteiktību, neskaidrību un neadekvātu situācijas  novērtējumu teju visās svarīgākajās dzīves sfērās. Sākot ar 11.maija nedēļu līdz pat rudenim virkne planētu met retrogrādas cilpas, kas nozīmē daudz sarežģījumu, ierobežojumu, nenoteiktību, neskaidrību un neadekvātu situācijas novērtējumu teju visās svarīgākajās dzīves sfērās. Jau 2019.gadā iznākušajās Superhoroskopi.lv prognozēs, astrologs Kristaps Baņķis pareģoja šo retrocilpu bēdīgo ietekmi uz biznesa vidi un mīlas dzīvi.

Daudziem šķiet, ka ierobežojumu važas nupat tiks noņemtas un sāksim atgriezties ierastajā dzīvē un “spiedīsim gāzi grīdā”, lai atgūtu nokavēto, bet planetārais astrofons tieši ar šo brīdi nepielūdzami nospiež ne tikai visas sekmīgas izaugsmes bremzes, bet vēl arī ik pa laikam brīdinājumam “spēji noraus roķeni”! Laiks ir viltīgs un sarežģījumu pilns, tāpēc jebkādiem uzsākumiem un veiksmes stāstu ilgtermiņa sapņiem saknē jau tiek aplauzti spārni - stabilitāte un vēriena nebūs, teikts portāla publikācijā.

“Atšķirībā no viena otra ministra es ieteiktu pamatīgi savilkt jostas, maksimāli ierobežot visa veida liekos un baudkāros izdevumus, lai izstrādātu savas darbības, uzvedības un iespēju rezerves piesardzīgos plānus “B”, C” un “D” vismaz 5 gadu termiņam. Mēs tikai startējam Dižkrīzē, ko mums sarūpēs to pašu politiķu šābrīža lēmumi. Vīruss ir kā katalizators prasmei vai neprasmei pārvaldīt procesus. Pagaidām valstsvīru cienīgus politiķu lēmumus neredzu,” uzsver astrologs.

Jau desmito gadu Superhoroskopi.lv seko līdzi un apraksta planētu retrocilpas, tādēļ var droši teikt, ka ar Saturna un Jupitera retrocilpām līdz septembra beigām padziļināsies problemātika uzņēmējdarbības vidē, kurā jaunu uzņēmumu dibināšanai, svarīgu projektu aizsākumiem, būvniecības procesu uzsākšanai un attīstības plāniem laiks ir pavisam nevēlams. Savukārt, mīlas, skaistuma un baudkāres pārstāve Venera līdz 25.jūnijam met savu cilpu, veicinot attiecību krīzes, publiskus nesmukumus un ačgārnus lēmumus mīlas dzīvē un skaistuma lietās. Jau iepriekš novērots, ka daudzi šajā laikā cenšas dzīvot “cepuri kuldami”, lai pēcāk sagandētu savu dzīvi desmitgadei. Atceramies kaut vai kredītņēmēju bumu.

Avots: astrologi.lv

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas