Jūrmalā dzērājšoferis taranē automašīnu, kas piegādā pārtiku slimnīcām un bērnudārziem

tautaruna.lv 4.aprīlis 2020, 18:22
 
Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā
Piektdien pusdienlaikā uz galvenās maģistrāles Jūrmalā, Strēlnieku prospektā, vienā no krustojumiem, likumsargi aizturēja kādu dzērājšoferi, kas sarīkoja iespaidīgu avāriju, taranējot kravas automašīnu, kas veda pārtiku uz Jūrmalas bērnudārziem, vēsta raidījums "Degpunktā."
Piegādes auto pa Liepājas ielu šķērsoja Strēlnieku prospektu, šoferis jau gandrīz veiksmīgi tika pāri galvenajam ceļam, kad pēkšņi sajūta jaudīgu triecienu sānā.

Opel, ietriecās kravas spēkrata aizmugurējā aizsargstienī, bojājot tam lukturus, bet pašam vieglajam auto spēcīgi cietusi priekšējā daļa. Uz negadījuma vietu tika izsaukta ceļu policijas ekipāža, un vēlāk atklājās, kādēļ ”Opel” stūrētājs nevarēja savaldīt savu spēkratu, norāda "Degpunktā".

Par to ka ar cilvēku kaut kas nav kārtībā, policisti saprata jau pirms sāka sarunu. Visas pazīmes liecināja par to, ka braucējs atradās kādu vielu apreibumā un lai to pārbaudītu, šoferim pasniedza alkometru un pārbaudi vadītājs neizturēja. Konstatējot promiles, vīrieti iesēdināja policijas patruļautomašīnā un uz Liepājas ielu tika izsaukti kolēģi no Valsts policijas. Neoficiāli zināms, ka šis kungs apreibinošu vielu iespaidā brauc jau ne pirmo reizi, turklāt viņam ir atņemtas vadītāja tiesības.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:36

Jaunākās diskusijas