Jauna Covid-19 slimniece brīdina par simptomiem

Baiba Puriņa 4.aprīlis 2020, 12:32
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/Amy Shircel
22 gadus jaunā Eimija Širkela no Viskonsīnas, ASV divas reizes nonākusi slimnīcā Covid-19 simptomu dēļ, kas likuši viņai baidīties par savu dzīvību, vēsta "Mirror".

Jaunā sieviete brīdina citus, kuri šobrīd pārkāpuši 20 gadu slieksni, ka arī viņus var skart šī slimība. Jaunā sieviete, kurai diagnosticēts Covid-19, atklājusi, ka slimība viņai likusi justies tik vārgai, ka viņa nav spējusi pat pastaigāt.

Eimija bija ceļojusi uz Eiropu un atgriežoties ASV viņa veica Covid-19 testu, kas izrādījās pozitīvs. Jaunajai sievietei divas dienas bijuši "viegli" simptomi - temperatūra, klepus, drebuļi, galvassāpes un iesnas. Šie ir ierasti jaunā koronavīrusa simptomi.

Taču trešajā dienā sievietei kļuvis sliktāk. Viņa nepārtraukti vēmusi, nav varējusi ēst un gulēt. Ceturtajā dienā sievietei kļuvis grūtāk elpot un temperatūra joprojām bijusi augsta. Piektajā dienā sievietes stāvoklis esot tikai pasliktinājies un viņa esot izjutusi paniskas bailes, ka nomirs. Sestajā dienā Eimija esot bijusi tā novārgusi, ka nav spējusi pat staigāt.

Sieviete simptomu dēļ nonākusi slimnīcā."Nekad iepriekš neesmu bijusi tik vārga un trausla drudža dēļ. Es vai nu visu dienu trīcēju gultā no drebuļiem vai pamodos savu sviedru peļķē. Es nevarēju paēst 9 dienas. Biju nožēlojama," stāsta Eimija.

12. dienā sieviete atguvusi apetīti, taču joprojām turpinot ārstēšanos. "Koronavīrusa diagnoze ir nehumāna un vientuļa, es to nenovēlētu pat savam lielākajam ienaidniekam. Jūs neesat nuzveicami tikai tāpēc, ka jums ir 20 gadi. Ņemiet piemēru no manis un pašizolējieties, jo jūsu dzīvība var būt atkarīga no tā," soctīklos raksta jaunā sieviete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:58

Jaunākās diskusijas