VIDEO: Dzīvoklī Ziepniekkalnā nogrand sprādziens

Viktorija Gabrjuna 31.marts 2020, 13:11
 
Ekrānšāviņš no video
Svētdienas vakarā Ziepniekkalnā, Rāceņu ielā, nogranda sprādziens, ko varēja dzirdēt visā mikrorajonā. To, kas noticis, gan zināja tikai vienas mājas iemītnieki, kuri cauri putekļu mākonim lauzās uz izeju. Ēkas pirmajā stāvā bija uzsprādzis ūdens boilers, vēstīja raidījums "Degpunktā".

Ūdens sildītājs, kas bija uzstādīts vannasistabā nama pirmā stāva dzīvoklī, svētdien īsi pirms pulksten desmitiem vakarā pēkšņi uzsprāga. No jaudīgās eksplozijas kājās sacelti teju visi mājas iedzīvotāji.

“Troksnis bija ļoti liels, visi noskrēja lejā un domāja, ka pagrabā tas sprādziens. Bija durvis un siena izgāzta, kur tas boilers stāv,” stāsta otrā stāva iedzīvotāja Brigita.

Pavisam drīz Rāceņu ielā sabrauca daudz dažādu dienestu automašīnas, turklāt uz notikuma vietu atsūtīts sabiedriskais transports, lai nama iemītnieki nesaltu uz ielas, kamēr mājā darbojas ugunsdzēsēji. Par laimi, dzīvoklī, kur sprāga boilers, tobrīd neatrādās neviens no mājiniekiem, arī ļaudis no kaimiņu dzīvokļiem cauri tika vien ar pamatīgu izbīli. Vietējie iedzīvotāji stāsta, ka, visticamāk, incidents notika tādēļ, ka iekārtai nenostrādāja automātiskās atslēgšanās sistēma.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:00

Jaunākās diskusijas