Autovadītāja šoferiem "Alfas" stāvvietā iesaka būt īpaši uzmanīgiem

tautaruna.lv 26.februāris 2020, 16:15
 
Vladislavs Proškins/F64 Photo Agency
Kāda autovadītāja sociālajā tīkla facebook brīdinājusi šoferus, kuri novieto auto lielveikala "Alfa" daudzstāvu stāvvietā. Kā vēsta ieraksta autore, tad viņa apskādējusi savu auto un par notikušo runājusi arī ar tirdzniecības centra vadību.
"Noteikti esat ievērojuši pie grīdas piestiprinātās "drošības caurules" TC Alfa nobrauktuvēs starp stāviem, kuru funkcija teorētiski ir "pasargāt" no sadursmes ar auto nobrauktuvju margām, ļaujot ar riepu atspiesties pret "drošības caurulēm," savu sakāmo sāk publikācijas autore. "Braucot ar savu auto tuvu šai caurulei, no riepas tika izrauts gumijas gabals. Riepa nav labojama."

Sieviete pēc notikušā vērsusies pie tirdzniecības centra "Alfa" vadības ar lūgumu kompensēt radītos materiālos zaudējumus. "Saņēmu skaidru atteikumu ar pamatojumu, ka viņi savu vainu notikušajā nesaskata, jo stāvvieta ir nodota ekspluatācijā un tās projektu ir apstiprinājusi Rīgas Pilsētas Būvvalde."

Viņa norāda, ka amizanta šķitusi arī lielveika apsarga rīcība. Viņš atnācis konstatēt notikušo, dikti gandarīts pa rāciju kolēģiem ziņojis sekojošo. "Izrādās, ka pēdējā laika caurdurto riepu vaininieks ir mūsu trubas, nevis kāds ļaundaris". Tāpat viņš mani informēja, ka pēdējā laikā sūdzības par "pārgrieztām" riepām TC Alfa stāvvietā esot bijušas daudz, tikai viņi (apsargi) esot domājuši, ka esot kāds cilvēks, kas riepas griežot, sliktu nodomu vadīts.

"Es nekļūšu nabagāka dēļ šīs riepas, taču es esmu vīlusies TC Alfa attieksmē pret notikušo un konkrētas izvairīšanās no atbildības par saviem klientiem, tāpēc vēlos informēt "kolēģus" autovadītājus - nebrauciet tuvu tām trubām. Varat pazaudēt daudz laika un līdzekļus. Un godprātīgu rīcību no Alfas vadības, kā izskatās, var negaidīt. Un es ticu, ka ir autovadītāji, kas, domājot par savu, savu pasažieru un citu autovadītāju drošību, ir par pēdējo naudu nopirkuši labas un kvalitatīvas riepas, un viņiem šāds zaudējums būtu patiesi sāpīgs. Tāpat, manā vietā varēja būt autovadītājs, kas steidzās kādu aizvest uz slimnīcu, vai steidzās pie slimnieka, un pārdurta riepa maksātu nevis zaudētu laiku no darba vai darīšanām, bet ko esenciāli būtisku."

Jau vēstīts, ka 2017.gada otrajā pusē tika sākta TC "Alfa" paplašināšana par 30 000m2. Projekta kopējās investīcijas sasniedz 55 miljonus eiro. Pēc rekonstrukcijas lielveikals jau paplašinātā versijā durvis apmeklētājiem vēra 2019.gada septembrī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:10

Jaunākās diskusijas