Liepājā mazs zēns nokļūst nelaimē; izbiedētā māte pateicīga glābējiem

Baiba Puriņa 27.februāris 2020, 17:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
Kāda sieviete sociālajā vietnē Facebook dalījusies ar ierakstu, kurā izsaka pateicību glābējiem, palīdzot viņas mazajam dēlam.
"Uz visas Pasaules notikumu fona,mūsu pārdzīvojums,protams,ir nieks.Bet Mūsu Pasaulē tas bija kas nepieredzēts un mazam cilvēkam ārkārtējs. Lielais brālis šad, tad rotājas - aproces un gredzeni tiek nēsāti. Mans piecgadnieks arī izdomāja sevi apgredzenot. Ar Fidget Spinner dzels riņķi. Saprotot,ka noņemt to vairs nevar ne ar kādiem paņēmieniem,pirkstiņš pampst ar vien lielāks,tiek pieņemts lēmums doties uz VUGD. Manā dzīvē pirmā saskarsme ar šo dienestu," ierakstā atklāj sieviete.

Sieviete izsaka pateicību Liepājas VUGD 1.daļas 4.maiņai.

"Zinu un saprotu,ka tas ir Jūsu darbs,bet šādos brīžos,kad vienīgā cerība esat Jūs,no sirds novērtēju Jūsu mieru,pacietību,profesionalitāti un sajūtu,ka esat klātesoši. Sākot,jau ar 112 zvanu centra dispečeri,kura laipni un konkrēti atbildēja un uzdeva nepieciešamos jautājumus (momentānas rīcības organizēšanai ar nepieciešamo dienestu piesaisti,jo to sapratu tikai tad,kad viss bija beidzies un tika veikts ziņojums,ka mediķi nav nepieciešami). Paldies ugunsdzēsējiem,kuri jau mūs sagaidīja pie atvērtām durvīm,lai uzmanīgi, gandrīz stundas garumā, nosargājot gan bērna seju un citus pirkstiņus, gan nomierinot viņu, profesionāli, pārliecinoši, zinoši un savstarpēji sadarbojoties, noņemtu šo dzelzs riņķi. Lai gan bērnam savi pārdzīvojumi par neredzētiem instrumentiem,sāpēm un bailēm,es jutos drošībā,bez panikas,pilnībā Jums uzticoties. Jā, protams, jo man nebija citu variantu, bet, redzot Jūsu komandas rūpes par manu bērnu, Jūs šo uzticību lieliski attaisnojāt!" ierakstā atklāta ir zēna māte.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:42

Jaunākās diskusijas