Īsā laika periodā jau trešā "airBaltic" lidmašīna spiesta pārtraukt lidojumu un atgriežas lidostā

Baiba Puriņa 24.februāris 2020, 16:12
 
Ekrānuzņēmums no vietnes "Flightradar24"
Vietnē "Flightradar" novērots, ka sestdien, 22. februārī lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīna, kura no Rīgas devās uz Palangu, veikusi savādus manevrus virs Zemgales un tad atgriezusies lidostā Rīga.
Lidsabiedrība "airBaltic" portālam "Apollo" apstiprināja, ka lidojums BT33 no Rīgas uz Palangu pārtraukts tehnisku iemeslu dēļ. Bombardier Q400 NextGen tipa lidmašīna atgriezās Rīgā.

Ekrānuzņēmums no vietnes "Flightradar24"

Jāatzīmē, ka šī ir jau trešā reize februāra mēnesī, kad lidsabiedrības "airBaltic" lidmašīnas tehnisku iemeslu dēļ pārtrauc lidojumus.

12. februāra lidojums BT677 no Rīgas uz Malagu tehnisku iemeslu dēļ tika novirzīts uz Bordo, Franciju. Lidojuma laikā kapteinis informēja, ka lidmašīnai izslēdzies viens no dzinējiem.

Lai pasažierus nogādātu uz un no Malagas ar iespējami mazāku kavēšanos, no Rīgas tiek organizēts īpašs pārtransportēšanas reiss," skaidrots lidsabiedrības komentārā.

Savukārt 18. februārī "airBaltic" reiss Rīga-Helsinki (BT301) tehnisku problēmu dēļ atgriezās Rīgas lidostā, apstiprināja VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" pārstāve Laura Karnīte.

"airBaltic" apstiprināja, ka tās 18. februāra lidojums BT305 no Rīgas uz Helsinkiem, kurš tika izpildīts ar Bombardier Q400 NextGen tipa lidmašīnu, tehnisku iemeslu dēļ atgriezās Rīgā, medijiem norāda kompānijas korporatīvās komunikācijas vadītāja Alise Briede.

Pēc lidmašīnas nomaiņas BT305 atkārtoti izlidoja uz Helsinkiem.

Drošība ir "airBaltic" nozīmīgākā prioritāte.

Lidsabiedrība atvainojas pasažieriem par sagādātajām neērtībām.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:13

Jaunākās diskusijas