VIDEO: Baisi! Kādu dzīvojamo māju Pļavniekos pārņēmušas žurkas

Viktorija Gabrjuna 24.februāris 2020, 13:08
 
Ekrānšāviņš no video
Daudzstāvu nama Rīgā, Ilūkstes ielā 12, iekšpagalmā žurkas gads uzņēmis straujus apgriezienus vārda vistiešākajā nozīmē. Gan dienu, gan nakti šeit pastaigājas visai kupls žurku pūlis, vēstīja raidījums "Bez Tabu".

Pie žurku midzeņa apzināti tiek izmētāti maizes gabaliņi, lai izvilinātu grauzējus un pārliecinātos, vai patiešām to ir tik daudz, kā stāsta iedzīvotāji. Drīz viena pēc otras no slēpņa izlien žurkas.

“Mēs te viņas reiz indējām. Te pirmais dzīvoklis nopirka [indi]. Indējām. Pagrabā bija tāda smaka. Bet tagad viņas visu [indi] noēda un atkal skraida tādas jaunas žurkas. Tagad neviens neindē. Tas laikam daudz izmaksā,” atklāja vietējais iedzīvotājs Vladimirs.


"Vienīgais, ko mēs izdarījām, aiztaisījām tur, ja jūs attaisīsiet to telpu, kur miskaste. Tieši apakšā mēs uzlikām paši restes. Jo tur ir arī caurums uz pagrabu. Un, kamēr nebija restu, žurkas gāja no pagraba pa tiešo uz to telpu. Un tur vispār bija nenormāli, tur ik pa brīdim ap 30 žurku bija iekšā.
Mājai pat nomainīta lielā atkritumu tvertne, taču drīz vien arī tajā izgrauzts liels caurums. Iedzīvotājus jau pārņem izmisums, kāpēc “Rīgas namu pārvaldnieks” ignorē mēnešiem ilgos palīgā saucienus, " saka Anatolijs, mājas vecākais.

Tikmēr Veselības inspekcijas pārstāvi patiesi izbrīna, ka gaišā dienas laikā var novērot tik kuplu žurku pulku.

Avots

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas