Ja nu inde? Brīdina par "brīnumzāļu" tirgotājiem Liepājā

Rita Lazda 18.februāris 2020, 17:31
 
Ilze Zvēra/F64 Photo Agency
Ja iepriekš esam vēstījuši par gadījumiem, kad krāpnieki, stāstot par dzīves nebūšanām, mēģinājuši no cilvēkiem izvilināt naudu palīdzībai, tad šķiet, ka nu šobrīd tie gājuši vēl tālāk. Proti, iespējams, "iedvesmojoties" no ziņām par jauno koronavīrusu, Liepājas pusē uzradušies "labdari", kas uz ielas piedāvā iegādāties zāles pret vīrusiem.

Ceturtdien pie kāda liepājnieka Jaunliepājā, Raiņa un T. Breikša ielas stūrī, pienācis melnīgsnējs vīrietis un krievu valodā jautājis: “Kā jums te ar vīrusiem? Tabletes nevajag? Mums ir labas, palīdzēs!” Turēdams rokā maisiņu, svešinieks gan palicis bešā - pirkums nenotika. Taču šis gadījums pierāda, ka krāpniekiem izdomas netrūkst, jo līdz ar notikumiem, kas saistās ar koronavīrusu un gripas laiku, blēži cenšas izmantot situāciju, raksta portāls "liepājniekiem.lv".

Ārste Helēna Geriloviča gan brīdina, ka šādas zāles noteikti nedrīkst iegādāties. “Nevajag būt dumjiem! Uz ielas labu lietu nepiedāvās. Ja šis cilvēks par velti izdalītu maskas, tad gan varētu ticēt, ka labs cilvēks.” Ārste atgādina: “Pirkt un pārdot medikamentus ne uz ielas, ne pa telefonu nav pieļaujami. Padomājiet - ja nu šajās tabletēs būtu kāda inde? Bet es ticu, ka mūsu cilvēki ir gudri un uz šādām blēdībām neuzķersies.”

Policijai par šiem krāpniekiem gan pagaidām neviens iedzīvotājs nav ziņojis.

Avots: portāls "liepājniekiem.lv:"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas