FOTO: Tēvs brīdina par bīstamu parādību Latvijas mežos

Baiba Puriņa 29.janvāris 2020, 16:16
 
Ekrānuzņēmums no Facebook
Kāds tēvs sociālajā vietnē "Facebook" brīdina līdzcilvēkus par bīstamiem objektiem Mordangas mežos.

Ierakstam vīrietis pevienojis attēlus, kuros redzamas koka saknes, kurās ieskrūvētas asas skrūves.

"Bieži ar ģimeni dodamies pastaigāties pa mežu. Tikai šoreiz neplānoti sanāca gandrīz ne tikai mašīnai riepas saplēst, kas nebūtu tik briesmīgi, bet gan manam mazajam, kas skraidīja pa celiņu un čiekurus lasīja, gandrīz kāju uzlikt vai pašam uzkrist! Esiet modri un skatieties kur braucat, liekat kāju, jo šoreiz uz abām pusēm saskrūvētas skrūves saknēs bija Mordangas mežos (Mežezers)," raksta Rihards.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Ieraksts izpelnījies lielu uzmanību soctīklu lietotāju vidū un ar to jau dalījušies vairāk nekā 1 500 cilvēki. Komentāros cilvēki izsaka sašutumu par šādu rīcību.

Ekrānuzņēmums no Facebook

Ar satraucošu pieredzi dalās arī kāda komentētāja: "Nu tas jau nav nekas jauns... jau sen ir bijuši aprakti sanagloti dēļi uz taciņām... kur zēni ar riteņiem brauc... omītes ar sunīšiem staigā... ilgi nesaprata kādēļ katru dienu riepas cauras... līdz gumijas zābaks vilka līdzi dēļa galu ...viss naglās ....sāka rakt - viss taciņas līkums vienos dēļos... un tas nebija neviena privātīpašums..."

Ekrānuzņēmums no Facebook

Nesen ziņojām, ka iedzīvotāji ķērušies pie radikāliem līdzekļiem, lai pārmācītu motociklistus, kuri izbraukā meža takas, tajās ierokot šīfera gabalus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas