Neuzķeries! Viltvārži nelietīgi izmanto "airBaltic" vārdu

Lelde Veinberga 22.janvāris 2020, 18:35
 
Oksana Džadana/F64 Photo Agency
Latvijas nacionālā aviosabiedrība "airBaltic" aicina savus sociālo tīklu sekotājus neuzķerties uz viltvāržiem, pie kuriem var nonākt cilvēku personīgā informācija.

"Vēlamies vērst uzmanību, ka viltus Facebook lapa sociālajos tīklos izplata nepatiesu informāciju par airBaltic BIG SALE konkursa uzvarētājiem.

Lūdzam ņemt vērā, ka minētais profils un tā ziņas nav īstas. Visi mūsu konkursi tiek organizēti airBaltic oficiālajā Facebook profilā, kura nosaukumam blakus ir zilas krāsas ‘verified’ (jeb atzīts par oriģinālo) atzīme.

Tāpat visi konkursu uzvarētāji tiek paziņoti pie oriģinālā konkursa ieraksta komentāru sadaļā. Lūdzam neatvērt aizdomīgas saites, kuras esat saņēmuši no minētās lapas, un nedalīties ar savu personīgo informāciju. Lai palīdzētu neizplatīt viltus ziņas, aicinām ziņot par minēto viltus profilu Facebook administrācijai," aicina aviosabiedrība.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, kā arī "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas