Lai savaldītu "agresīvu" draudzeni, vīrietis izsauc mediķus un iekuļas nepatikšanās

tautaruna.lv 21.janvāris 2020, 11:21
 
Valsts policija
Pagājušajā nedēļā Valsts policijā saņemts izsaukums uz kādu dzīvokli Liepājā, kur Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem bija nepieciešama policijas palīdzība, jo sākotnējā informācija liecināja par to, ka būs jāsavalda agresīvs pacients.
Likumsargiem, ierodoties norādītajā adresē, tika sastapts vīrietis, kurš bija izsaucis NMPD un viņa draudzene. Vīrietis izsaucis medicīnas darbiniekus, jo sieviete it kā esot slima un uzvedas agresīvi, taču jānorāda, ka viņai viss bija kārtībā un medicīniskā palīdzība nebija nepieciešama. Kā noskaidrots, sieviete vēlējusies, lai vīrietis pamet viņas dzīvokli, taču vīrietis no viņas dzīvesvietas aiziet nevēlējās, tāpēc izsauca attiecīgos dienestus.

Vīrietim tika noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu, par ugunsdzēsības un glābšanas, policijas, neatliekamās medicīniskās palīdzības vai citu speciālo dienestu apzināti nepamatotu izsaukšanu uzliek naudas sodu fiziskajām personām no 35 līdz 140 eiro, bet juridiskajām personām — no 140 līdz 1400 eiro.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas